Thord D. Hedengren

Det är svårt att tänka sig ett bättre lanseringsspel än The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Öppen värld, tusentals saker att göra, glimten i ögat, finurliga pussel och en fantastisk grafikstil gör det här till ett spel jag aldrig vill sluta spela. Det går att skämta om hur irriterande det är när det regnar, att vapen går sönder frekvent i början av spelet och sådant, men det faller ingen skugga på upplevelsen. Jag vet inte om Breath of the Wild är det bästa Zelda-spelet någonsin, det får tiden utvisa, men att det är en oerhört stark kandidat till 2017 års bästa spel är larvigt glasklart. Det här är en upplevelse som helt enkelt inte får missas och ett skäl så gott som något att inhandla en Nintendo Switch. Jag är förlorad i Hyrule och jag vill inte återvända till verkligheten på länge.

Fantastisk öppen värld, vackert spel, bra spelmekanik, finurliga pussel, listan går nästan att göra hur lång som helst.
Full HD hade varit önskvärt, bilduppdateringen haltar ibland.

5/5

Världsklass

Thord D. Hedengren

1-2-Switch erbjuder 28 minispel som alla är ypperliga demonstrationer av vad Nintendos nya konsol kan erbjuda. Du fångar samurajsvärd med händerna, intar yoga-poser, duellerar med pistoler, svarar i telefonen – listan är lång och stundtals oväntad. Som partyspel är 1-2-Switch underhållande och lättförståeligt tack vare de tydliga introvideorna, men saknar du spelsugna vänner är det här inget för dig.

Väldigt slickt, tydliga instruktioner, garanterat skrattframkallande.
Inget för ensamma spelare, instruktionsvideotittande mitt i partyt är inte så kul trots kvalitén, känslan av att spelet borde följt med konsolen är svår att skaka av sig.

3/5

Bra