Life is Strange

7 inlägg

En bild från Mage: Prelude.

Annorlunda spelupplevelser

Nu skulle det gå att se filmer ur en specifik persons synvinkel eller upptäcka detaljer som enbart syntes från särskilda vinklar. Så blev det förstås inte, men kärleken och hoppet till mediums alternativa sätt att skildra narrativ har levt kvar hos mig.
Life is Strange är ett spel som får Robert att gråta

Recension: Life is Strange

Det finns spel som ligger på gränsen till perfektion. Life is Strange är ett av dem. På ytan må det se fantastiskt ut med en...
Life is Strange är ett spel som får Robert att gråta

Spelen som får mig att gråta

Det finns ett fullständigt orimligt machoideal som säger att män inte får gråta. Som en bekant brukar säga: ”Fuck that shit”. Klart män får gråta.

Spelbloggen presenterar Spel 223

Visste du att Spelbloggens egen Robert Jonsson driver en podcast om tevespel? Inte?

Spelbloggarnas topp tre 2015

2015 har kommit och gått, och med spel som Metal Gear Solid V, The Witcher 3, Undertale, Bloodborne, Halo 5, Dark Souls II, Super Mario Maker, Rise of the Tomb Raider, Fallout 4, Splatoon, och många, många fler fick spelare ett år som nästan kan mäta sig med det legendariska spelåret 1998. Det släpptes alldeles för mycket för att någon enskild person skulle hinna spela allt.
Livet är underligt... och fantastiskt underhållande.

Livet är underligt

Spelbloggens Maria och Robert fastnade båda för det episodbaserade spelet Life is Strange. Den sista delen släpptes nyligen och nedan finner du deras tankar om spelet, utformade lite som själva dagboken i spelet.

Skrivbordsonsdag: Livet är konstigt

Life is Strange är, i taggform: mysigt, vackert, underhållande, fängslande, nytänkande, ett av de bättre spelen jag spelat i år. Det är således ett naturligt val för skrivbordsonsdag.