Mass Effect: Andromeda

12 inlägg

Mass Effect: Andromeda.

Recension: Mass Effect: Andromeda

Att göra uppföljare på en hyllad spelserie som blivit avslutat är inte lätt. Mass Effect: Andromeda är en nystart som lämnar det gamla bakom sig....

Spelglädjen höjs när jag får göra min egen gubbe

Inget spel matchar The Elder Scrolls-spelen vad gäller möjligheten att bygga dig ett eget liv i en levande värld. Det är ingen slump att jag, trots hundratals timmar, ännu inte klarat vare sig Oblivion eller Skyrim.

Gif:arna från Mass Effect Andromeda

Att de flesta spelkonsoler idag kommer med screen capture-funktionalitet har resulterat i en guldålder för dokumentation av roliga buggar och konstigheter i allmänhet.

Sju spelupplevelser jag längtar efter

Vi längtar nog inte alla efter samma saker, så jag tänkte det kunde vara kul med en lista. Jag slår vad om att den inte är likadan som din.

Spelåret 2016 enligt TDH

Men i verkligheten handlar inte spelande om objektiva betraktelser av vad som är bra eller dåligt, vad som underhåller och vad som inte gör det. Nej, det handlar betydligt mer om vad som faktiskt greppade tag i dig i speltillfället och det kan vara allt från en enkel patiensapp, Pokémon Go, Nathan Drakes sista (?) äventyr, eller vad som helst däremellan.

Om Spelbloggen fick spellov

Sveriges grundskolor har gått på läslov för första gången. Vi på Spelbloggen har funderat lite på hur vi skulle använda tiden om vi fick en hel vecka att ägna åt vår favorit-kulturform: spel.

Mass Effect: Ascension

Efter E3 började jag känna en växande Mass Effect-abstinens. Givetvis var det Andromeda-trailern som spökade, men just nu har jag inte tid eller ork att dyka in i hela trilogin igen.

Första riktiga trailern på Mass Effect: Andromeda

EA har äntligen släppt en trailer på Mass Effect: Andromeda, som fortfarande sägs släppas till hösten. Det ser fantastiskt ut!

Inget Mass Effect: Andromeda i år

Föga förvånande har Bioware bestämt sig för att skjuta på Mass Effect: Andromeda. Släpp blir det först tidigt 2017, med mer information i samband med...

Teaser för Mass Effect: Andromeda

Igår var det N7 day, alltså den 7 november, och som vanligt bjuder Bioware på något Mass Effect-relaterat.