Mass Effect

11 inlägg

Mass Effect: Andromeda.

Recension: Mass Effect: Andromeda

Att göra uppföljare på en hyllad spelserie som blivit avslutat är inte lätt. Mass Effect: Andromeda är en nystart som lämnar det gamla bakom sig....

Spelglädjen höjs när jag får göra min egen gubbe

Inget spel matchar The Elder Scrolls-spelen vad gäller möjligheten att bygga dig ett eget liv i en levande värld. Det är ingen slump att jag, trots hundratals timmar, ännu inte klarat vare sig Oblivion eller Skyrim.

Sju spelupplevelser jag längtar efter

Vi längtar nog inte alla efter samma saker, så jag tänkte det kunde vara kul med en lista. Jag slår vad om att den inte är likadan som din.

Gamerscore 175K: Det förflutna och framtiden

Det var där som det första achievementplinget dök upp för mig och var också ett av skälen till varför jag till slut skaffade mig en Xbox 360 och blev gamer igen efter några års uppehåll.
Life is Strange är ett spel som får Robert att gråta

Spelen som får mig att gråta

Det finns ett fullständigt orimligt machoideal som säger att män inte får gråta. Som en bekant brukar säga: ”Fuck that shit”. Klart män får gråta.

Om Spelbloggen fick spellov

Sveriges grundskolor har gått på läslov för första gången. Vi på Spelbloggen har funderat lite på hur vi skulle använda tiden om vi fick en hel vecka att ägna åt vår favorit-kulturform: spel.

Drömmen om öppna landskap

Nej, jag är en sann svensk då jag säger bränn ned de öppna landskapen. Lagom stort är trots allt bäst.
Gears of War 4: För de som gillar kukar

Kära spelföretag, sluta vifta kukar i mitt ansikte

Huvudrollen saknar allt som oftast en djupare historia så varför ska då protagonistens låsas till ett specifikt kön? Varför inte låta spelaren i början få välja ett kön och därmed låta dem ta del en unik röst utifrån sitt val?

R.I.P. Xbox 360

Jag blev en achievement-knarkare och såg framför mig en evig kärleksaffär med min Xbox 360. Ingenting skulle rubba min förälskelse!

Spelen jag vill se på Oculus Rift

För någon vecka sedan undrade Rickard om du hade en dator som var redo för Oculus Rift. Det har inte jag, men det har inte hindrat mig från att testa teknologin ändå.