Microsoft

Jätten bakom Windows och Xbox, bland mycket annat. Numera gör Microsoft även telefoner, tablets, och förstås spel.

70 inlägg

Xbox Game Pass har mycket att bevisa

Katalogen byts snarare ut än fylls på. Det innebär att om du ser något du gillar, så kan det vara borta med vinden vid månadsskiftet.

Det ska vara som vanligt

Vi fortsätter istället att sitta där, med våra utvecklade om än traditionella konsoler och kontroller, skrikandes efter fler hästkrafter under huven än något annat. Snyggare grafik, fler bildrutor per sekund, HDR, 4K med mera.

15 år av Xbox

Microsoft firar med att bjuda på ett gäng siffror av smått galaktiska mått, för att visa hur mycket varumärket och communityn har vuxit de senaste 15 åren

R.I.P. Xbox 360

Jag blev en achievement-knarkare och såg framför mig en evig kärleksaffär med min Xbox 360. Ingenting skulle rubba min förälskelse!

Lanseringstrailer för Gears of War 4

Se den maffiga lanseringstrailern för Gears of War 4 som släpps till Xbox One och Windows 10 den 11 oktober. Kanske lite väl många avslöjanden, kan undertecknad tycka, men riktigt bra för det.

Se mer av Gears of War 4

Microsoft och The Coalition delade nyligen med sig av mer rullande material från Gears of War 4. Undertecknad har inlett media-blackout av spelet, så ni...

Se de stora presskonferenserna från E3 igen

Missade du någon presskonferens från E3 i år? Det är ju inte helt otänkbart nu när det är Fotbolls-EM och i vanlig ordning e-sport med mängder av bra Counter-Strike titt som tätt.

Följ Microsofts E3-konferens

Klockan tickar, och nu är det inte många timmar kvar. Microsofts E3-konferens går av stapeln ikväll, kl. 18:30, och kan följas antingen på Xbox.com eller direkt på din Xbox.

E3 2016: Här är Xbox One Slim

Det är E3-tider, och läckorna sprutar information som aldrig förr. Det ryktades länge om en ny PlayStation 4 med uppgraderad hårdvara, men det var först senare...

Nu är Lionhead Studios stängt för gott

Microsoft har nu formellt stängt Lionhead Studios, efter sex veckors ”överläggning” med anställda, vilket krävs enligt brittisk lag. Huruvida Fable-serien kommer tillbaka i framtiden är...