Nintendo 3DS

Glasögonlös 3D i fickformat. Det var Nintendos lyckade vision för omtyckta Nintendo 3DS och numera New 3DS.

58 inlägg

Nintendos bärbara framtid

Nintendo 3DS tillkännagavs fem och ett halvt år efter att Nintendo DS släpptes. Om Nintendo 3DS hade följt samma tidsplan som Nintendo DS så hade vi introducerats till dess uppföljare i september förra året.

Är det här slutet på den bärbara speleran som vi känt till den?

Världen är mer mobil är någonsin tidigare, men våra gamla kära kamrater, vars största selling point är just att de kan användas var och när som helst, har dessvärre ingen övergripande plats i vårt samhälle längre.

Vilka hinder möter Nintendo med Switch?

Om vi tar en kik förbi fasaden som är nedkletad med alla goda idéer och intentioner så börja det ploppa upp en del frågetecken. För det är inte så rättframt att förena två spelarbaser med varandra som det först kan verka.

Men jag har ju ingenting att spela

Och så sitter jag där igen, googlar reor, plöjer igenom Steams butik och letar på begagnatmarknader. Hela processen kan snart jämföras med en repig skiva som bara spelar upp samma skit, om och om igen.

Semesterbilder från Animal Crossing: New Leaf

In both life and love, there is always another castle.

Trailer på Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten

Nintendo 3DS får ett engelskspråkigt Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten någon gång i höst eller vinter (september i USA, så lite senare för oss...

Nintendo 3DS får fem nya Selects-spel i juni

Den 24 juni utökas listan med Nintendo Selects-titlar till Nintendo 3DS med fem nya spel. Tillskotten är Lego City Undercover: The Chase Begins, Mario & Luigi: Dream Team Bros., New Style Boutique, Zelda: Ocarina of Time 3D och Paper Mario: Sticker Star.

Nintendo prissänker 2DS i USA

Nintendo 2DS, budgetversionen av 3DS utan 3D, har prissänkts till $80 (cirka 645 kr) i USA. Det är en sänkning med 20%, så förhoppningsvis blir...

Nintendo-spel i ny Humble Bundle

Humble Bundle kombinerar vanligtvis det bästa av två världar. Billiga, paketerade spel och välgörenhet.

Linkle i senaste Hyrule Warriors: Legends-trailern

Hyrule Warriors: Legends släpps till 3DS den 24 mars. Demot finns på eShop, och är riktigt roande, tycker undertecknad.