PlayStation 4

Mer av samma, fast lite bättre än då, fick vi av Sony när de 2013 introducerade väldesignade PlayStation 4.

201 inlägg

Den felfria lanseringen finns inte

Därmed är det självklart att Nintendo också skulle trampa i klaveret på ett eller annat sätt, eller snarare på ett och annat sätt. För det verkar vara mer än ett specifikt problem som drabbat flertalet dag 1-köpare, till deras stora förtret.

Spel jag alltid kan återvända till

Spel jag spelar för att faktiskt ha kul, för att utmana mig själv eller bara för att slappna av. Inte för att jag måste eller borde.

Att testa något nytt

Förra helgen besökte jag en spelkväll hos en vän. Spelkvällen är en tradition sedan fyra år tillbaka och är en fantastisk träff där spel och glädje sammanstrålar i en perfekt harmoni. Här blandas retrospel med nostalgiskt skimmer över sig tillsammans med nya speltitlar som knappt hunnit komma upp på butikshyllorna. Det finns ett stort spelutbud för alla deltagare att avnjuta. Själv brukar jag försöka att testa på någonting nytt eller något som jag inte gjort på länge.

En favorit hittar hem

Jag har ingenting emot Mario personligen, och jag uppskattar fortfarande en handfull Super Mario-spel hyggligt mycket. Men varken han eller den vardagliga och något bleka igelkotten Sonic har något som helst att sätta emot allas vår punggrävling Crash.

Sonys mod-misstag

Det är fortfarande svårt för konsolspelarna att matcha mitt moddade Skyrim, och det har inte ett dugg att göra med “PC Master Race” eller att jag har en övergrym spelburk. Nej, det är moddarnas förtjänst.

I Am Setsuna försöker charma oss

Det är klassiskt japanskt rollspel som gäller i Square Enix nyss släppta I Am Setsuna. Fungerar nostalgin på dig? Jag blir allt lite småsugen på det...

Nya Rise of the Tomb Raider-omslaget till PS4 ser bekant ut

Tidigare i veckan avslöjade Square Enix att Rise of the Tomb Raider kommer att släppas i en särskild PS4-utgåva i samband med seriens 20-årsjubileum. Versionen inkluderar PlayStation VR-stöd, allt nedladdningsbart innehåll och ett nytt kapitel i spelets handling.

Utforska No Man’s Sky

No Man's Sky ser oerhört lovande ut. Som uppladdning till det kommande släppet i början av augusti får vi en serie trailers.

Crash Bandicoot Remastered nästa år

Äntligen lite nyheter kring Crash Bandicoot, Sonys initiala gullehjälte med hjärnan lite på sned vars karaktärsaura med råge utklassar fjollorna Mario och Sonic. Förutom ett lagom ointressant inhopp i Skylanders planerar Activision att släppa omgjorda, högupplösta versioner av de tre första Crash Bandicoot-spelen.

Plattformsspelet Shantae ser kul ut

Shantae: Half-Genie Hero är ett crowdfundat plattformsspel, och det ser riktigt kul ut. Jag är inte lika säker på musiken dock, vad tycker ni?