recension

Spel och prylar vi recenserar här på Spelbloggen taggas med ”recension”.

52 inlägg

Barker-mamman ur Resident Evil 7.

Recensionssvepet, vecka 4

Capcom har sänkt tempot och vridit upp spänningen i det senaste spelet i den anrika Resident Evil-serien, och Robert gillar det starkt.

Recensionssvepet, vecka 51

Om du skulle få en stund över mellan Kalle Anka och Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton idag så kan du kanske spendera den med något av veckans tre recenserade spel.

Recensionssvepet, vecka 50

Så här i juletider kan man ju fråga sig vad som passar bättre än överdrivet köttande av odöda människor?
Abzû är ett av de spelen som vi spelat och recenserat denna vecka.

Recensionssvepet, vecka 49

Julafton närmar sig med stormsteg, och vintermörkret är totalt även om snön lyser med sin frånvaro i stora delar av landet fortfarande. Vad spelar du då? Vi har i alla fall lekt i Super Mario Maker 3DS, dykt i Azbu och oljat knäna i Motorsport Manager.

Recensionssvepet, vecka 45

Under vecka 45 känner vi på vreden och ondskan i Tyranny, samt tränar skallen i kluriga Deus Ex: Go.

Recensionssvepet, vecka 44

Spelbloggen bjuder den här gången på bland annat Skyrim i ny uppdaterad kostym, och förhoppningsvis med något färre glitchande, galna hästar. Vi passar även på att introducera tillbakablickar den här veckan.

Recensionssvepet, vecka 43

Veckans nummer är 43. Tar vi dessa siffror och adderar 21, delar summan på två och subtraherar 28 så får vi fyra, vilket också råkar motsvara den del av King's Quest som vi nått med det här svepet. Dessutom zombier!

Recensionssvepet, vecka 42

Veckans nummer är 42, och den här gången har vi bland annat spelat riktigt dåligt schack och kortspel, en expansion till World of Warcraft, samt fortsatt äventyret i King's Quest. Dessutom testar vi ett par hörlurar från Razer. Mycket nöje!

Inside och rätt sorts artistklyschor

En ovan känsla, den att till eftertexterna tyst sitta och med ofokuserad blick stirra rakt in i skärmen. Tyvärr extra sällsynt när det gäller tv-spel.

Nathan Drakes sista äventyr

A Thief’s End. Till och med undertiteln för Uncharted 4 signalerar vad utvecklarna på Naughty Dog har sagt upprepade gånger inför släppet: det här är Nathan Drakes sista äventyr.