Avatar: Generations: Så laddar du ner spelet

Petter Mattsson
Artiklar

Square Enix och Navigator Games har nyligen meddelat att deras nya mobilspel Avatar: Generations kommer att lanseras i ett fåtal utvalda länder den här månaden – däribland Sverige.

Vad är Avatar: Generations?

Avatar: Generations är ett kommande rollspel baserat på serien Avatar: The Last Airbender, som sändes på Nickelodeon mellan 2005 och 2008. Spelet blir free-to-play och släpps till Android- och iOS-enheter.

Spelet kommer först att lanseras i Kanada, Sydafrika, Danmark och Sverige, innan det får sina fullständiga globala release.

Avatar: Generations kommer att bjuda på populära karaktärer som Aang, Katara, Zuko, Momo och Appa. Som spelare får du möjligheten att styra dina favoritfigurer när de ger sig ut på äventyr, och historien kommer att kretsa kring Ang, som försöker uppfylla sitt öde som Avatar, mästare över de fyra elementen. Enligt uppgift kommer även senare uppdateringar av spelet ge dig tillgång till Avatar Kyoshi, Korra, Roku och de fyra nationerna.

Spelet beskrivs på den officiella webbplatsen som ett taktiskt RPG. Det kommer att gå att uppgradera och anpassa alla karaktärer och rekrytera nya hjältar. Det kommer också att finnas möjlighet att besöka flera av platserna kända från serien och återuppleva specifika händelser och historier.

Så laddar du ner Avatar: Generations till iOS och Android

Håll utkik efter Avatar: Generations i din appbutik – finns inte spelet redan där kommer det att göra det snart. Åtminstone om du är hemmahörande i något av de fyra länderna där spelet får sin så kallade soft release. Hittar du inte spelet än kan du kolla in lite gameplay från Avatar Generations medan du väntar:

Det finns fler bra RPG-spel till mobil: Läs mer om Ni No Kuni: Cross Worlds

Betyg

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1