En lite bloggigare Spelbloggen

Spelbloggen
Artiklar

Det ser lite annorlunda ut här på Spelbloggen, som ni kanske märkt. Vi tyckte det var dags att blogga till det lite, och kommer därför ändra lite på publiceringsmodellen. Den uppdaterade designen är mer lättläst och överblickbar, men kommer putsas ytterligare de kommande veckorna.

Vi har även tagit bort kommentarerna från Spelbloggen. Merparten av diskussionen kring innehållet vi publicerar sker där våra läsare är, vilket är i sociala medier. Det är helt enkelt mer naturligt att tycka till på Twitter (följ @sbse för sjutton gubbar) och Facebook (gilla gärna vår sida där med), snarare än att hålla koll på ett kommentarsflöde på enstaka webbplatser.

Från och med nästa vecka är det en bloggare varje dag, och då mer krönikeliknande bloggposter. Vi slutar helt med nyhetsnotiser och trailerposter, det passar är inte den typen av aktualiteter vi vill fokusera på. Slutligen så ändrar vi även på recensionsformatet, från att ha varit något väldigt flytande och betygslöst, till korta koncisa recensioner som publiceras i klump en gång i veckan.

Så här ser bloggkalendern ut just nu, vilket förstås kommer att ändras beroende på hur det passar:

  • Måndag: Robert Jonsson
  • Tisdag: Anders Norén
  • Onsdag: Maria Sjöberg
  • Torsdag: Rickard Olsson
  • Fredag: Thord D. Hedengren
  • Helg: Eventuella recensioner och gästbloggare

Vi tror att det här blir bra, och mer läsvärt dessutom. Det är också första steget för att Spelbloggen ska passa in lite bättre i våra liv, men också den lite större planen. Den senare är det lite tidigt att prata om, men uppmärksamma har redan noterat att systersidan Nutopia har börjat uppdateras så smått igen. Det kommer bli ny form där med, vad det lider, men inte samma upplägg som här förstås.

Så ligger det till! Välkomna till ett bloggigare Spelbloggen. Trevlig läsning!

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0