Artiklar

GeForce Now är här

Publicerad:

Skrivet av Thord D. Hedengren

Verifierat av: Max L

Nvidias spelstreamingtjänst, GeForce Now, har lämnat betafasen. Det betyder att alla betatestare nu är gratismedlemmar, och du kan öppna plånboken för fetare spelupplevelse med det tidsbestämda Founders-medlemskapet.

GeForce Now är inte riktigt som Googles Stadia eller Apple Arcade. Istället är det en tjänst som låter dig streama spel till kompatibla enheter, men du måste äga spelen redan, på Steam exempelvis. Det betyder också att inte alla spel stöds, men de som gör det kan du spela var du vill, så länge du har en GeForce Now-prenumeration.

Gratisversionen av GeForce Now är ganska begränsad. Den ger dig en timmes spelsessione, men kostar förstås ingenting. Just nu erbjuder man ett Founders-medlemskap för 59 kr/månad, vilket ger dig en provperiod på hela 90 dagar. Du får spela längre, och får maffigare grafik för spelen som streamas till din enhet kommer från RTX-kompatibla burkar. Undertecknad kan intyga att det fungerar, även på en liten Macbook. Väl värt att testa om du har gott om Steam-spel och du vill kunna uppleva dem bortom speldatorn. Eller utan speldator för den delen.

Läs mer om GeForce Now på Nvidias sajt.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0