Gif:arna från Mass Effect Andromeda

0
(0)

Mass Effect Andromeda släpptes förra veckan, och meningarna har varit minst sagt delade. Vissa kritiker, som Brad Shoemaker på Giant Bomb, har haft försvinnande få positiva saker att säga om spelet. Andra, som Game Informers Joe Juba, menar att spelet står stadigt på egna ben, även om det inte riktigt når upp till samma nivåer som Mass Effect 1-3.

Det finns dock få kritiker som har försökt försvara spelets många visuella buggar och ansiktsanimationer. Att de flesta spelkonsoler idag kommer med screen capture-funktionalitet har resulterat i en guldålder för dokumentation av roliga buggar och konstigheter i allmänhet, och under de senaste två veckorna har Twitter svämmat över med bilder, gifar och videoklipp med de (mest troligt oavsiktligt) mest udda ögonblicken från Mass Effect Andromeda.

Jag har fortfarande inte spelat Mass Effect 2 och 3, så Mass Effect Andromeda får vänta tills att jag har bockat av dem från min att spela-lista. Jag vet därför inte hur representativa gif:arna är för Mass Effect Andromeda som helhet. Men de är definitivt underhållande. Jag har samlat några av mina favoriter nedan.

giphy

giphy

giphy

giphy

https://twitter.com/RatCasket/status/842240520298586112

giphy

lld6j5o

1li1sj

lO9vrV

zGINNKD

Som alltid är fallet var forummänniskor med alldeles för mycket fritid redo att bygga vidare på råmaterialet från Mass Effect Andromeda genom att kombinera det med andra gifar – vissa spelrelaterade, andra väldigt mycket inte.

AnyMeagerGrison

https://imgur.com/5qOu2Zd

kgli3s5t

Man ska dock inte glömm att de första Mass Effect-spelen, oavsett deras andra kvaliteter, bjöd på ett par minnesvärda gif:ar de också.

funny game glitch shepard head

funny game glitch mass effect hug

879

…Okej då, den sista var nog inte helt kosher.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Spelbloggen.se

Spelbloggen.se är en webbplats som recenserar och skriver om datorspel!

Innehåll & Allmänt

Spelbloggarna

Annonsering

Webbplatskarta

Om oss

Kontakt

iCyber AB

Vanadisvägen 24 113 46 Stockholm
hej(a)spelbloggen.se