Micro Machines World Series

0
(0)

Jag blev positivt överraskad då jag hörde att ett nytt Micro Machines var på gång – så mycket roligt jag haft med den serien genom tiderna – men tyvärr misslyckas World Series med att både imponera och underhålla. Det är innehållsmässigt väldigt tunt, och jag hittar sällan till aldrig några andra att spela mot online. Banorna är väl okej  i sin helhet, men racen känns aldrig spännande och når aldrig några svindlande hastigheter. Det är i grund och botten ett halvt okej spel, men samtidigt ingenting jag kan rekommendera vare sig för nykomlingar eller fans.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Spelbloggen.se

Spelbloggen.se är en webbplats som recenserar och skriver om datorspel!

Innehåll & Allmänt

Spelbloggarna

Annonsering

Webbplatskarta

Om oss

Kontakt

iCyber AB

Vanadisvägen 24 113 46 Stockholm
hej(a)spelbloggen.se