Nya mobilspel att hålla koll på

Spelbloggen
Annonser

Nya mobilspel att hålla koll på

Det släpps så klart en hel del mobilspel på löpande band. Medan vissa får den uppmärksamhet de förtjänar flyger de flesta under radarn. I denna artikeln tänkte vi lista några uppstickare som förtjänar en chans.

Toy Story Drop

Big Fish Games nya pärla Toy Story Drop kan beskrivas som en Candy Crush i Pixars underbara värld. Här gäller det att klara av de underhållande men utmanande banorna för att låsa upp nya delar i Toy Story-världen att utforska. Vad som gör det hela ännu mer lekfullt, är att man också låser upp de klassiska Toy Story-karaktärerna att samla på och får belöningar i typ av roliga klipp.

Lara Croft Temples and Tombs

Om det är något typ av spel vi verkligen inte verkar få nog av så är det slotspel. Numera får nästan alla stora filmer, serier och musiker sina egna slotspel att pröva lyckan på. Ibland helt utan insättning. Spelhjältinnornas hjältinna, Lara Croft, är givetvis inget undantag. 

Lara Croft Temples and Tombs är utvecklat av Triple Edge och bjuder på både flashig grafik och schysst användarvänlighet. Givetvis finns det också olika bonusmöjilgheter. 

Flippy Bottle Extreme! – Hardest Flip Bottle 2K16

Spelbolaget Most Played Games har ett ganska kaxigt företagsnamn, men de är också väldigt duktiga på det de gör. Detta är ett enkelt, frustrerande och roligt spel, som är riktigt beroendeframkallande. Konceptet är enkelt, bara swipa för att flippa en flaska och få den att studsa fram på olika möbler. Vi gillar också den goa pixelart-grafiken!

Mario Kart Tour

En helt ny uppstickare som verkligen kan bli en stor succé, är Nintendos nya mobilspel Mario Kart Tour, som släpps nu i september. Precis som det låter är spelet en ny installation i deras populära franchise, som fick liv redan på gamla 16-bitars Supernintendo. 

Men till skillnad från den hårda, gamla Nintendo-dosan, spelar man alltså Mario Kart Tour direkt i mobilen, med navigeringen av enbart tummen. Miljöerna är inspirerade av ikoniska platser i verkliga livet, exempelvis Paris vid Eiffeltornet och spelet uppges vara gratis att spela. Dock ska man också kunna köpa upp nya banor och karaktärer.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0