Spelbloggen är en blogg om spel av alla de sorter. Det började som ett 24-timmarsprojekt, och har itererats efter det. Vi tog en paus i juni 2014, och kom tillbaka igen i april 2015, med följande åsiktsförklaring:

På nya Spelbloggen blir det ingen nyhetspump eller trailerfest. Istället bjuder vi på olika vinklar av spelvärlden, genom att bjuda in fler bloggare, med olika bakgrund, kön, åsikter och insikter. Tanken är att vi tillsammans ska kunna ge en bredare bild av spelvärlden.

Med det sagt så blir det knappast en socialpolitisk spelpamflett av Spelbloggen! Vi gillar spel, så vi tänker skriva om spel. Mest blir det tv- och datorspel, men räkna med att det slinker in en hel del mobila och analoga dylika med. Spel som spel, kul som kul, tänker vi.

Glasklart hoppas vi.

Så vilka skriver – eller har skrivit – på Spelbloggen? Det här gänget.

Kontakta oss

Skulle det, av någon anledning, vara något du undrar över så går det så klart bra att höra av sig. Twitter går bra, till @sbse som är Spelbloggens egna konto. Annars fungerar formuläret nedan bättre:

Vill du annonsera läser du mer här. Vi tar inte emot annonsförfrågningar via formuläret ovan.

E-postadress för pressmeddelanden: pr@spelbloggen.se.

Policy

Slutligen, här är några policygrejor som du kanske är intresserad av, i en lättläst punktlista förstås.

  • Våra ord är inte till salu, däremot går det att köpa reklam på Spelbloggen (läs mer här). Alla former av annonsering är tydligt utmärkt.
  • Vi lagrar inte några kakor just nu, men kan komma att göra det. Externa tjänster som Twitter, Facebook, Disqus etc. lagrar säkerligen kakor. De är inte farliga, det är bara små tillfälliga textfiler på din dator som gör det lättare för dig.
  • Vi kommer aldrig be dig om några lösenord, så skicka inga sådana till oss!
  • Vad gäller kommentarer så förbehåller vi oss rätten att radera precis vad som helst. Du står dessutom för vad du säger, så skulle du vara en otrevlig skitstövel eller ägna dig åt olagligheter i våra kommentarsfält så kommer vi hjälpa myndigheter att sätta dit dig. Var trevlig, det är bäst för alla.