Spelbloggen

Arkiv

Nintendo utannonserar Game Builder Garage

Vad sägs om ett spel där du bygger spel? Det är inget nytt koncept, men när Nintendo tacklar den här typen av saker blir det ofta väldigt bra, se på Super Mario Maker till exempel. Game Builder Garage ser lekfullt och lovande ut.

Se även Nintendos sida för spelet. Game Builder Garage släpps den 11 juni, till Nintendo Switch förstås.

PlayStation-spelare gillar Fortnite

Apple och Epic är ju som bekant uppbundna i en juridisk historia om Apples regler för App Store. I grund och botten handlar det om att Epic inte vill betala 30% av intäkterna från sin försäljning till Apple,

👉 Läs vidare

Spelbolag på börsen att hålla koll på

Det är inte bara covid-19-pandemin som gjort att spelbolag är på frammarsch på börsen. Spel har under flera år ökat i tillväxt bland konsumenter, där allt från mobilspel till datorspel utvecklats i kvalitet i drastisk fart.

👉 Läs vidare

Super Mario Party får onlineläge

Från absolut ingenstans kom den efterlängtade (?) onlineuppdateringen till Super Mario Party, det senaste spelet i serien som troligtvis krossat fler äktenskap än Monopol…

Vi rapporterade tidigare att Sony skulle stänga PlayStation Store för PlayStation 3 och PS Vita-användare, men nu har man bestämt sig för att inte göra detta. Klokt beslut, inte minst med tanke på all dålig press man fick.

Fallout 76 uppdateras

Bethesda fortsätter att investera i Fallout 76, som hade en minst sagt tragglande start. Den 27 april släpps uppdateringen Locked & Loaded, och vad den innebär kan du se i utvecklarklippet nedan.

Resident Evil möter The Simpsons

Det är Resident Evil-tider, kanske allra främst med tanke på inkommande Resident Evil Village. Village som förövrigt fungerar så här bra på din konsol. Men man ska för den sakens skull inte glömma Resident Evil 7, som blir minst sagt bisarrt om man byter ut de vanliga antagonisterna mot… The Simpsons.

Se hur bra Resident Evil Village fungerar på just din konsol

Resident Evil Village är på ingång. Med ett släpp den 7 maj är det endast veckor kvar, i skrivande stund, och många är vi som väntar. Men med tanke på att fler konsoler än någonsin tidigare fortfarande är aktuella så är det inte alltid helt lätt att veta hur vissa spel presterar på just den hårdvaran man själv har.

👉 Läs vidare

Phantasy Star Online 2: New Genesis får minibeta

PSO 2 får en uppföljare, typ

Phantasy Star Online 2: New Genesis är ett MMO som släpps senare i år, men om du har tur kan du provspela det från den 21 april. Betan, som är begränsad till ett par dagar och enbart gäller PC-versionen, erbjuds via Xbox Insider, så var beredd där. Trailern ovan är galet japansk och ser inte så lite daterad ut, måste jag säga.

Fotoläge i Mass Effect Legendary Edition

Goda nyheter för dig som gillar att ta bilder när du spelar: Mass Effect Legendary Edition får fotoläge. Den remastrade trilogin, som undertecknad är löjligt peppad över, släpps den 14 maj.

Äldre Inlägg »
Sida 1 av 206