Artiklar

Så får du bonusgåvor i Animal Crossing: New Leaf

Publicerad:

Skrivet av Thord D. Hedengren

Verifierat av: Max L

Hej, en gratis raccoon wall-clock!Nintendo delar ut bonusgåvor via postkontoret i 3DS-höjdaren Animal Crossing: New Leaf, som jag är lätt beroende av. Går du till postkontoret i detta nu och frågar pelikanen bakom kassan efter en present, så försöker spelet koppla upp sig mot nätet för att hitta något åt dig. Gör du det innan juni är slut så får du en regnbågsskärm, så missa inte det!

Det finns dock fler presenter att få, som en del i en kampanj i USA (hos Bestbuy) och Europa (via The Cloud-hotspots). Om du inte orkar hitta en The Cloud, eller en ”Nintendo Zone” rättare sagt, nära dig så kan du lura spelet för att få din present. Allt du behöver är en router uppkopplad mot nätet, så att du har wifi, eller en någorlunda modern mobiltelefon som kan dela ut en internetuppkoppling.

Så här gör du:

  1. Ställ in SSID på din router till _The Cloud (ja, med understreck först). Om du använder din mobiltelefon för att dela ut internet så betyder det oftast att du måste ändra namn på telefonen (görs under Inställningar > Om på iPhone, exempelvis).
  2. Gå till Settings på din Nintendo 3DS.
  3. Öppna internetinställningarna och lägg till en ny Connection. Här ska du förstås lägga till just _The Cloud som du skapat – du bör kunna bläddra upp den via accesspunktsvalet, men det beror på din utrustning.
  4. När uppkopplingen är tillagd och bekräftad stänger du inställningsprogrammet. Du bör ha fått en Nintendo Zone-ikon på din hemskärm, under förutsättning att du använder din nya uppkoppling. Du behöver inte trycka på den!
  5. Starta Animal Crossing: New Leaf och gå till postkontoret. Där ber du pelikankassörskan om en present.

Så vad får du? Gör du detta nu, bums och direkt, så får du en raccoon wall-clock. Den finns tillgänglig till den 29 juni. Efter det är det följande som gäller:

Presenter

Personligen ser jag fram emot den dubbelhalsade gitarren, så klart.

Sprid till dina vänner nu, okej? Okej!

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0