Artiklar

Semesterbilder från Animal Crossing: New Leaf

Publicerad:

Skrivet av Maria Sjöberg

Verifierat av: Max L

Denna sommar åkte mina vänner och bekanta på staycation, det vill säga att de bodde på hotell, åkte på utflykt eller gick på sightseeing i den stad de bor i. Själv föredrar jag playcation, det vill säga att jag håller mig hemma och spelar ett eller flera spel. I år semestrade jag i min stad i Animal Crossing: New Leaf.

hni_0077
30 juni: Modet här i staden är annorlunda än i Stockholm.
hni_0081
2 juli: Uppdaterade mig kring lokala dresscodes.
hni_0078
5 juli: Filade på mina partyskämt.
hni_0037
21 juli: Kommer aldrig mer försöka imponera på elden.
hni_0021
2 augusti: Lugnande meddelanden från lyckokakan.
hni_0004
13 augusti: Ibland har jag svårt att förstå när grannarna vill göra sig lustiga över mig eller om de bara är dåliga på att ge komplimanger.
hni_0050
16 september: Längtar efter Halloween.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0