Denna sommar åkte mina vänner och bekanta på staycation, det vill säga att de bodde på hotell, åkte på utflykt eller gick på sightseeing i den stad de bor i. Själv föredrar jag playcation, det vill säga att jag håller mig hemma och spelar ett eller flera spel. I år semestrade jag i min stad i Animal Crossing: New Leaf.

hni_0077

30 juni: Modet här i staden är annorlunda än i Stockholm.

hni_0081

2 juli: Uppdaterade mig kring lokala dresscodes.

hni_0078

5 juli: Filade på mina partyskämt.

hni_0037

21 juli: Kommer aldrig mer försöka imponera på elden.

hni_0021

2 augusti: Lugnande meddelanden från lyckokakan.

hni_0004

13 augusti: Ibland har jag svårt att förstå när grannarna vill göra sig lustiga över mig eller om de bara är dåliga på att ge komplimanger.

hni_0050

16 september: Längtar efter Halloween.