Spela poker på din iPad och iPhone

Det här är en annons
Artiklar

Underhållningsscenen är en värld i konstant förändring, särskilt den portabla underhållningen som vi kan ta med oss vart vi än är på väg. Apples iPad och iPhone är två av de mest populära enheterna för konsumerandet av bärbar media, och deras popularitet fortsätter att växa. Ett framsteg, som genomgicks i mars i år, var tillskottet av en poker-app för iPad. Denna var redan tillgänglig för iPhone då den släpptes i januari 2011, och här är en video med mer information:

Den nya iPad-appen innebär att fans av poker nu har ytterligare ett sätt att spela spelet på, något som kommer att förgylla långa resor och tråkigt pendlande till och från jobbet.

Den nya iPad-appen introducerades den 20 mars 2012 av Bwin.Party Digital Entertainment plc. Detta är företaget som tagit gamblingsajter som Partypoker till spelens värld och de har breddat sitt imperium sedan starten. Den här nya poker-appen baseras på det användargränssnitt för poker som redan finns tillgängligt på mobiltelefoner. Användarna behöver bara ladda ned den nya appen innan de kan börja ta del av dess funktioner. Den är gratis och tillåter användarna att komma åt sina bwin poker-konton utan några begränsningar.

Appen tillåter användarna att spela Texas Hold’em via ett intuitivt användargränssnitt som innehåller många olika funktioner. Dessa inkluderar enkel navigation och registrering samt en tydlig bild. Spelare har tillgång till såväl handhistoriker som möjligheten att se den hittills bästa handen. Bwins utvecklingsteam för mobil har gjort ett bra jobb med att ta denna app till världen så snart efter att ha gjort poker tillgängligt på mobiltelefoner. De erbjuder många andra spel utöver Texas Hold’em, bland annat en Bwin Sport-app som används för vadslagningsentusiaster före eventet och många casinospel för iPhone, Android och Java-baserade telefoner.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0