Spelbloggen

Etikett: Alan Wake

VG247 pratade nyligen med Thomas Puha, kommunikationsansvarig på Remedy Games, som hade följande att säga gällande en potentiell uppföljare till fantastiska Alan Wake:

We were working on Alan Wake 2 years ago and it just didn’t pan out, so there’s nothing – we’re just booked solid for the next couple of years, really. We do own the Alan Wake IP, but it’s never quite as simple as that, but yeah, we do own it.

 

Hur Rocket League räddades från skämskuddelistan

Få personer var bekanta med Rocket League innan det släpptes, och det verkade som att spelvärlden inte kunde sluta prata om det månaderna efter lanseringen i juli 2015. Rocket League utvecklades av Psyonix,

👉 Läs vidare

Vad hände med äpplena?

Det finns en anledning till varför Irrational Games sysslar med spelutveckling istället för att sälja frukt. Men vi tar det från början.

Som spelare njuter jag tämligen ofta av omgivningarna i spel.

👉 Läs vidare

Quantum Break är mer än ett spel, det är en upplevelse!

Quantum Break är en efterlängtad titel. Den finländska studion Remedy Entertainment har tidigare stått bakom succéerna bakom Max Payne-spelen (fram till att Rockstar förstörde spelserien) och Alan Wake. När de utannonserade Quantum Break blev jag dock lite besviken eftersom jag tillhörde de som ville se ett nytt spel om Alan Wake.

👉 Läs vidare

Lördagsachievement: Drink ‘Em Both Up

Ett nytt år och med det nya achievementskrönikor. I år tänkte jag kolla närmare på de achievements som återfinns i spelen. Det kan vara allt från en bra eller dålig achievement till roliga referenser eller någon personlig ankedot kring dem.

👉 Läs vidare