Spelbloggen

Etikett: Android

Det öppna mobila formatet som låter dig spela nästan vad som helst.

Populära racingspel på Google Play Store var infekterade

Google har tagit bort tretton spel från Play Store, alla från samma utvecklare (Luiz O Pinto, om du är nyfiken), och alla infekterade med skadlig kod. Detta i sig är inte så ovanligt,

👉 Läs vidare

Animal Crossing i mobilen låter livsfarligt

Det är ingen hemlighet att jag är en sucker för Animal Crossing, New Leaf är det spel till 3DS jag lagt mest tid på.

👉 Läs vidare

Nu finns Pokémon GO i Sverige

Maria är totalsåld på Pokémon GO, liksom resten av världen. Seriöst, hur mycket kan man snacka om ett litet AR-spel till iOS och Android? Spelet är hur som helst släppt nu,

👉 Läs vidare

Spela Game Boy-spel på din Android-telefon

Android-användare är sedan urminnestider vana med att spela nära på allt på sina enheter. Ja, allting retro i alla fall. Game Boy-spel? Självklart, men då via emulator som allt annat. Nu kan det dock bli ändring på det när Hyperkin släpper sin Smart Boy.

👉 Läs vidare

Disney- och Square Enix-fans kan nu gotta sig i att Kingdom Hearts precis släppts till mobil, och det under namnet Kingdom Hearts Unchained X. Tyvärr är det gratis att spela, vilket innebär vidriga IAP för i vanlig ordning helt obscena priser. Varför inte slå till nu och köpa 14 700 ”jewels” för smala $99.99? Löjligt! Nåja, för den som ändå vill testa återfinns spelet på Google Play samt App Store.

Glöm inte skriva upp dig för betatest av The Elder Scrolls: Legends, det digitala kortspelet som ser hyfsat lovande ut.

Ustwo är väldigt öppna med hur det går för deras hyllade pusselspel, Monument Valley (som du borde ha, till iOS eller Android). Om du vill se hur pengarna är fördelade efter år två med spelet, så kolla deras bloggpost med infografik. Föga förvånande kommer lejonparten av intäkterna från iOS.

Never Alone kommer till iOS och Android

Fantastiska Never Alone släpps till iOS och Android, med undertiteln Ki Edition. Det ska vara samma spel med anpassad kontroll, så det här blir något att hålla utkik efter för de som inte spelat Never Alone tidigare.

Disney skrotar Infinity

Förvånande nyheter från Disney: de lägger ner Disney Infinity och alla dess figurer, samt slutar helt och hållet att producera spel själva. Istället ska de licensiera ut sina varumärken, vilket förstås gick bra i fallet Star Wars: Battlefront nu senast.

👉 Läs vidare

Uncharted: Fortune Hunter är ett nytt pusselspel till iOS och Android. Värt en titt i väntan på Uncharted 4, kanske?

Äldre Inlägg »
Sida 1 av 8