Android

Det öppna mobila formatet som låter dig spela nästan vad som helst.

73 inlägg

Animal Crossing i mobilen låter livsfarligt

I Pocket Camp så är det inte en hel djurby som du ska ta hand om, utan en campingplats. Istället för att uppgradera ditt hus så är det din husvagn som ska piffas till och du åker till olika platser för att fiska, shoppa eller leta insekter i skogen.

Nu finns Pokémon GO i Sverige

Maria är totalsåld på Pokémon GO, liksom resten av världen. Seriöst, hur mycket kan man snacka om ett litet AR-spel till iOS och Android?

Spela Game Boy-spel på din Android-telefon

Android-användare är sedan urminnestider vana med att spela nära på allt på sina enheter. Ja, allting retro i alla fall.

Kingdom Hearts ute nu till mobil

Disney- och Square Enix-fans kan nu gotta sig i att Kingdom Hearts precis släppts till mobil, och det under namnet Kingdom Hearts Unchained X. Tyvärr är det gratis att spela, vilket innebär vidriga IAP för i vanlig ordning helt obscena priser.

Betatesta The Elder Scrolls: Legends

Glöm inte skriva upp dig för betatest av The Elder Scrolls: Legends, det digitala kortspelet som ser hyfsat lovande ut.

Monument Valleys andra år i siffror

Ustwo är väldigt öppna med hur det går för deras hyllade pusselspel, Monument Valley (som du borde ha, till iOS eller Android). Om du vill se hur pengarna är fördelade efter år två med spelet, så kolla deras bloggpost med infografik.

Never Alone kommer till iOS och Android

Fantastiska Never Alone släpps till iOS och Android, med undertiteln Ki Edition. Det ska vara samma spel med anpassad kontroll, så det här blir något...

Disney skrotar Infinity

Förvånande nyheter från Disney: de lägger ner Disney Infinity och alla dess figurer, samt slutar helt och hållet att producera spel själva. Istället ska de licensiera ut sina varumärken, vilket förstås gick bra i fallet Star Wars: Battlefront nu senast.

Jaga skatter i nytt mobilt Uncharted

Uncharted: Fortune Hunter är ett nytt pusselspel till iOS och Android. Värt en titt i väntan på Uncharted 4, kanske?

De gamla gudarna har kommit till Hearthstone

Nu är nya Hearthstone-expansionen, Whispers of the Old Gods, ute. Med den kommer två nya spellägen: Standard och Wild.