Spelbloggen

Etikett: Animal Crossing: New Leaf

Vad spelar du när du har tio minuter att slå ihjäl?

Den senaste tiden har det varit lite skralt med spelandet, full rulle helt enkelt. Jag har inte ens gett Homestead-släppet till The Elder Scrolls Online en chans, helt olikt mig således.

👉 Läs vidare

Vi behöver fler julspel

Merparten av min speltid förra veckan gick till ett av årets sista stora släpp: Dead Rising 4. En recension kommer först till helgen, men redan nu kan jag säga att det känns som en ganska svag uppföljare till Dead Rising 3.

👉 Läs vidare

Welcome Amiibo – Animal Crossing: New Leaf

Vanligtvis brukar jag vara svårflörtad vad gäller expansioner och nedladdningsbart material så jag är förvånad över att jag gillar Welcome Amiibo så pass mycket. Som namnet avslöjar tar Amiibo större plats i New Leaf men det går absolut att få glädje av uppdateringen utan Amiibo.

👉 Läs vidare

Om Spelbloggen fick spellov

Den här veckan har strax under en miljon svenska grundskoleelever läslov – det som tidigare var känt som höstlov. Tanken med läslovet är att det ska uppmuntra skolelever att läsa mer, och ge dem en veckas fritid under vilken de kan läsa precis vilka böcker de vill.

👉 Läs vidare

Spellistan för dig som vill peppa Halloween

Inför varje jul försöker jag intala mig själv att det visst finns något sevärt i Jingle All the Way, och inför varje Halloween tittar jag på The Nightmare Before Christmas både en,

👉 Läs vidare

Semesterbilder från Animal Crossing: New Leaf

Denna sommar åkte mina vänner och bekanta på staycation, det vill säga att de bodde på hotell, åkte på utflykt eller gick på sightseeing i den stad de bor i. Själv föredrar jag playcation,

👉 Läs vidare

Våra tre bästa spelrelaterade upplevelser 2013

I tisdags summerade Robert förra årets bästa spel men vad var de bästa spelrelaterade upplevelserna förra året? Vad var det som fastnade hos oss lite extra? Spelbloggen summerar sina högst personliga höjdpunkter från 2013.

👉 Läs vidare

Fira jul i Animal Crossing: New Leaf

Det ska jag göra. Skön trailer, för övrigt.

👉 Läs vidare

Sommaren med 3DS och Animal Crossing

Den här sommaren har jag återupptäckt min Nintendo 3DS. Det är delvis XL-modellens förtjänst, för precis som gamla Nintendo DSi XL så är det trevligt med lite större skärm. Mindre skarp grafik är ett nödvändigt ont,

👉 Läs vidare

Hur bra är Animal Crossing: New Leaf?

Hur bra är Animal Crossing: New Leaf, ute nu till Nintendo 3DS? Det är frågan som ska svaras på i en recension, och även om vi inte tror på riktigt så snäva mallar här på Spelbloggen så är det inte utan att önskemålet om just ett dylikt svar finns.

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2