Spelbloggen

Etikett: App Store

Apples App Store till iOS har hundratusentals spel i alla tänkbara prisklasser.

Appokalypsen närmar sig

I samband med att Apple släpper nästa version av iOS, nämligen iOS 11, senare i höst så kommer mängder med appar (och spel) till plattformen sluta fungera. Detta för att företaget nu kräver att utvecklarna släpper 64-bitarsappar,

👉 Läs vidare

Vad spelar du när du har tio minuter att slå ihjäl?

Den senaste tiden har det varit lite skralt med spelandet, full rulle helt enkelt. Jag har inte ens gett Homestead-släppet till The Elder Scrolls Online en chans, helt olikt mig således.

👉 Läs vidare

Digitala ekosystem och spelhistorien

Till skillnad från vissa andra så tycker jag om spelbranschens utveckling. Det är förstås inte ensidigt positivt, free to play- och timer-trenderna är svåra att försvara, men det är den negativa sidan av myntet,

👉 Läs vidare

Apple gör 9 kr till 10 kr

Det är alltid ett otyg när dollarn går upp för oss som gillar att köpa digitala produkter. Apple är överlag ganska generösa med växelkurserna, de kastar sig inte över prishöjningar bara för att dollarn blir starkare,

👉 Läs vidare

Apple avslöjar nya Apple TV

På gårdagens Apple-event avslöjade Apple den länge beryktade (och efterlängtade) uppdateringen av sin Apple TV. Inför eventet spekulerades det att den nya Apple TV skulle bli Apples Xbox-dödare, och många dyrbara minuter av presentationen ägnades också åt att visa och prata om tv-spel.

👉 Läs vidare

Pokémon Shuffle kommer till mobilen

Charmiga 3DS-pusselspelet Pokémon Shuffle kommer till App Store och Google Play under året, med titeln Pokémon Shuffle Mobile. Här är trailern, som ser ut precis som förväntat.

https://youtu.be/EK3DWwQmUxQ

Det är inte direkt oväntat att Pokémon Shuffle flyttar till mobiltelefonerna,

👉 Läs vidare

Sydstatsflaggan ställer till det för historiska spel i App Store

Uppdaterat! Apple har tagit sitt förnuft till fånga, och uppmanar nu enbart spelutvecklare att inte använda sydstatsflaggan i skärmbilder och ikoner. Historiska referenser är godkända. Så här skriver Game-Labs på Facebook:

Ultimate General is back.

👉 Läs vidare

Du måste bygga en båt

Båtbyggande med monster som matroser, en flåsande hjälte, och hektiskt pusslande står på agendan i You Must Build A Boat. Recensionen publicerades ursprungligen i Appmagasinet, och har fått smärre redigering för att passa in här.

👉 Läs vidare

Free to play är i appbutikernas händer

Många anser att free to play är djävulens påfund, att det är något som förstör spelbranschen. Må så vara, men det är på tok för tidigt att veta vart det hela bär till slut.

👉 Läs vidare

Flappy Bird kommer kanske tillbaka

Rolling Stone intervjuar Dong Nguyen, skaparen av Flappy Bird, och i slutet av artikeln hittar vi följande:

Since taking Flappy Bird down, he says he’s felt ”relief. I can’t go back to my life before,

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 3