Spelbloggen

Etikett: Apple TV

Till och med Apple har gett upp spelmaskinen Apple TV

Apple har gett upp spelmaskinen Apple TV, då menar jag verkligen spelmaskinen Apple TV, inte enheten som sådan. Om du vill kolla Netflix eller dylikt är det en alldeles ypperlig liten sak att koppla till din dumburk,

👉 Läs vidare

thatgamecompany är tillbaka

För en vecka sedan, tisdagen den 12 september, drog jag igång Apple Events-appen på min Apple TV och såg Apple tillkännage iPhone 8, iPhone X, Apple Watch Series 3 och Apple TV 4K.

👉 Läs vidare

Trailer på GT Spirits

Eden Studios, kända för bland annat Test Drive Unlimited, har släppt en lanseringstrailer för sin Apple TV-racer GT Spirits. Börjar lika något, eller vad tycker ni?

Slide to Play har publicerat en topplista för Apple TV:s App Store, och det är ganska tydligt vad som är plattformens killer feature. Nio av de tio mest populära betalapparna på plattformen så här långt är spel, och bland dem finns titlar som Beat Sports (på förstaplatsen), Galaxy on Fire, Alto’s Adventure, Geometry Wars 3 och Oceanhorn. På gratissidan ligger Ubisofts Rayman Adventures på förstaplatsen, följt av Crossy Road och (en bit längre ner på listan) Asphalt 8. Det är en lovande start för Apples mest uttalade satsning på spelmediet hittills.

Uppdaterat: Apple har nu publicerat officiella topplistor för nya Apple TV, och de topplistorna inkluderar också en lista över apparna med högst omsättning på plattformen. Sju av dem är spel.

Apple avslöjar nya Apple TV

På gårdagens Apple-event avslöjade Apple den länge beryktade (och efterlängtade) uppdateringen av sin Apple TV. Inför eventet spekulerades det att den nya Apple TV skulle bli Apples Xbox-dödare, och många dyrbara minuter av presentationen ägnades också åt att visa och prata om tv-spel.

👉 Läs vidare

Så här borde alla utvecklare vara

Se konversationen nedan, rörande Punch Quest (7 kr, köpvärt) och hur det presterar (läs: inte så bra) på Apple TV.

Först:

@JesperBylund For what,

👉 Läs vidare