Spelbloggen

Etikett: Appmagasinet

Jämförande test av handkontroller till iOS

Appmagasinet #25 så testade jag de tre iOS 7-kompatibla handkontrollerna som finns på marknaden, nämligen MOGA Ace Power, Logitech Powershell G, samt SteelSeries Stratus. Eftersom spel är något vi tycker är roligt här på Spelbloggen så kör vi en liten återpublicering,

👉 Läs vidare

Missa inte handkontrollstestet i Appmagasinet #25

I veckans nummer av Appmagasinet testas alla tillgängliga iOS 7-kontroller, det vill säga MOGA Ace Power, Logitech Powershell G, samt SteelSeries Stratus. Missa inte det – teckna en prenumeration omedelbums (det är gratis).

👉 Läs vidare

Våra tre bästa spelrelaterade upplevelser 2013

I tisdags summerade Robert förra årets bästa spel men vad var de bästa spelrelaterade upplevelserna förra året? Vad var det som fastnade hos oss lite extra? Spelbloggen summerar sina högst personliga höjdpunkter från 2013.

👉 Läs vidare

17 iOS-spel recenserade i Appmagasinet så här långt

E-posttidningen Appmagasinet, en systerpublikation till Spelbloggen, har utkommit med tolv nummer så här långt, det trettonde kommer på torsdag, och det har förstås blivit ett och annat spel på den tiden.

👉 Läs vidare

I dag släpps Appmagasinet #1

Appmagasinet är en e-posttidning om appar till iOS, och det första numret är på väg ut till prenumeranterna i detta nu. Från ledaren, lagom kryptiskt:

Så välkomna till Appmagasinet,

👉 Läs vidare