Spelbloggen

Etikett: Assassin’s Creed

Trötta assassiner vaknar och mördar allt med glädje

Det var länge sedan jag verkligen sögs in i ett spel. Senast det skedde var i Mass Effect: Andromeda, men det var ändå på en nivå där mitt beroende var under kontroll.

👉 Läs vidare

Storleken spelar roll, men störst är inte alltid bäst

En gång i tiden drömde jag om att spel skulle ha stora öppna världar att utforska. Jag ville verkligen gräva ned mig i spelvärldens alla skrymslen och aldrig riktigt släppa greppet om det.

👉 Läs vidare

Mass Effect-måndag: Sex saker att älska

Jag gav Mass Effect: Andromeda betyget 4 av 5 i min recension, vilket enligt många är oförtjänt högt. På många sätt är spelet en vattendelare, även om merparten lutar åt att ogilla det.

👉 Läs vidare

Vildmarkens vackra vyer, något för alla?

Jag har en vän, vi kan kalla honom Newbie Kenobi, som har en förmåga att fresta mig. Han får mig att testa saker som jag redan avfärdat. Halo var en spelserie som jag aldrig var intresserad av,

👉 Läs vidare

Jag saknar Assassin’s Creed

Om några dagar slår november över i december, vilket betyder att merparten av årets stora spelsläpp är bakom oss (The Last Guardian och Dead Rising 4 dröjer någon vecka till).

👉 Läs vidare

Det är dags att ta kontroll

Då vi var små kunde vi spela hur länge som helst, men vi hade sällan råd att skaffa fler än något spel om året. Som vuxen hamnar vi i motsatta dilemmat: vi har råd att skaffa alla spel vi vill ha,

👉 Läs vidare

Det låter som att Assassin’s Creed-serien kan komma att ta en lite längre paus efter förra årets Assassin’s Creed: Syndicate. Enligt Kotaku kommer nästa spel i serien, kodnamn Empire, att släppas först 2017 och utspelas i Egypten. Det blir i sådana fall den första hösten utan ett fullstort Assassin’s Creed sedan 2009, och enligt Kotaku kommer Watch Dogs 2 att bli företagets stora hösten 2016-satsning istället. Kotaku har tidigare avslöjat både Assassin’s Creed: Unity och Syndicate genom anonyma källor, så de har ett bra track record för Assassin’s Creed-relaterade rykten.

Lördagsachievement: Keeper of the Four Gospels

Efter att ha spelat igenom The Last of Us slogs jag av insikten över hur uselt designade achievements var i det. Eller okej, det kallas trophies till PlayStation 3 men det är i stort sett samma sak som achievements (något modifierat,

👉 Läs vidare