Spelbloggen

Etikett: Back to the Future

Sommarrea: achievement unlocked!

Jag har alltid varit säker från de lömska Steam-reorna som har lockat många av mina bekanta djupt in i fördärvet. De gigantiska mörka skämshögsbergen av spel har bara växt. Min glädje i dessa situationer var att jag gladeligen kunde känna mig säker som inte brydde mig om att spela på datorn.

👉 Läs vidare

För den som är sugen på kvalitativa och faktiskt riktigt underhållande peka&klicka-spel kan nya Humble Bundle vara något. Den här gången är det Telltale Games-special, och i vanlig ordning får man olika många spel beroende på hur mycket man betalar. Men för bara en ”sketen” dollar kan man plocka hem spel som The Walking Dead: Season 1, Sam & Max: Devil’s Playhouse, Back to the Future, Puzzle Agents 1&2 samt Poker Night at the Inventory. Inte illa. Och för den som öppnar lite mer på plånboken väntar spel som The Wolf Among Us och The Walking Dead: Season 2.

Back to the Future som Monopol

Monopol må vara ett av de mest exploaterade brädspelen någonsin. Det finns otaliga varianter av spelet, med allt från The Simpsons och Futurama till The Walking Dead och Star Wars. Men detta är en saga som knappast slutar där,

👉 Läs vidare