Spelbloggen

Etikett: BioShock Infinite

Jag har problem med Bioshock

Jag skrev för ett tag sedan en liknande post på ett spelforum, och kände att det faktiskt kan fungera på Spelbloggen också.

Om jag tar mig en snabb titt på Metacritic så ser jag att Bioshock,

👉 Läs vidare

Vad hände med äpplena?

Det finns en anledning till varför Irrational Games sysslar med spelutveckling istället för att sälja frukt. Men vi tar det från början.

Som spelare njuter jag tämligen ofta av omgivningarna i spel.

👉 Läs vidare

BioShock: The Collection

Det här är kanske min mest lättskrivna recension i år. Tre av de senaste tio årens bästa förstapersonsskjutarna samlade i ett paket, med allt nedladdningsbart innehåll inkluderat och snyggare än någonsin (på konsol,

👉 Läs vidare

Den sydafrikanska återförsäljaren Raru har publicerat (och snabbt plockat bort) en produktsida för The BioShock Collection, som enligt Raru släpps till Xbox One och PlayStation 4 den 27 november. Produktsidan sa inget om vad som ingår, men man kan tänka sig att paketet kommer att bestå av hela trilogin – BioShock, BioShock 2 och BioShock Infinite – plus nedladdningsbara tillägg. Inte ett dåligt paket i sådana fall.

Irrational Games slår igen portarna

Irrational Games är företaget som stått bakom succéerna med Bishock och Bioshock Infinite (som var förra årets sjunde bästa spel). Det har varit succé efter succé och företaget har växt så att det knakar.

👉 Läs vidare

2013 års 10 bästa spel

Klockorna har ringt in det nya spelåret men det är god ton att summera året som gått innan vi går vidare. Idag summerar Robert 2013 års tio bästa spel och på torsdag summerar vi på Spelbloggen även våra tre bästa spelrelaterade upplevelser.

👉 Läs vidare

Lördagsachievement: Combination Shock

En ny lördag, en ny lördagsachievement. Så är det tänkt, men förra helgen hände något. Det kom inget, och nej, jag var inte sjuk. Jag var besatt, helt fast i BioShock: Infinite.

👉 Läs vidare

Så går det om du är spydig över en tjejs speltischa

Snarky guy in coffee queue eyes off my Bioshock Infinite t-shirt, suggests I "probably haven't even played it". So I told him the ending.

— Rae Johnston (@raejohnston) April 10,

👉 Läs vidare

BioShock Infinite som brädspel

Knappt har BioShock Infinite hunnit släppas som TV-spel innan det pratas om ett brädspel. Men så är det. I Bioshock Infinite: The Siege of Columbia, som baseras på världen från spelet, är det två till fyra spelare som gör upp om kontrollen över staden.

👉 Läs vidare

Alternativa omslag till BioShock Infinite

För inte så länge sedan blev det halvt ramaskri på nätet när Irrational Games presenterade det officiella omslaget till BioShock Infinite. Generiskt och trist, var några av orden. Ansvariga tog åt sig av kritiken och meddelar nu att spelet kommer ett omslag som man kan vända in och ut på för att få ett annat motiv.

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2