Spelbloggen

Etikett: BioShock

Jag har problem med Bioshock

Jag skrev för ett tag sedan en liknande post på ett spelforum, och kände att det faktiskt kan fungera på Spelbloggen också.

Om jag tar mig en snabb titt på Metacritic så ser jag att Bioshock,

👉 Läs vidare

BioShock: The Collection

Det här är kanske min mest lättskrivna recension i år. Tre av de senaste tio årens bästa förstapersonsskjutarna samlade i ett paket, med allt nedladdningsbart innehåll inkluderat och snyggare än någonsin (på konsol,

👉 Läs vidare

Den sydafrikanska återförsäljaren Raru har publicerat (och snabbt plockat bort) en produktsida för The BioShock Collection, som enligt Raru släpps till Xbox One och PlayStation 4 den 27 november. Produktsidan sa inget om vad som ingår, men man kan tänka sig att paketet kommer att bestå av hela trilogin – BioShock, BioShock 2 och BioShock Infinite – plus nedladdningsbara tillägg. Inte ett dåligt paket i sådana fall.

Irrational Games slår igen portarna

Irrational Games är företaget som stått bakom succéerna med Bishock och Bioshock Infinite (som var förra årets sjunde bästa spel). Det har varit succé efter succé och företaget har växt så att det knakar.

👉 Läs vidare

Vad menar Ken Levine?

BioShock-mannen Ken Levine har nyligen twittrat i gåtor med följande ord:

My prediction for tomorrow: Some people will be FURIOUS! Some people will be excited. Some people will be singer Robin Thicke.

👉 Läs vidare

BioShock Infinite utan BioShock till PS3 i Europa


BioShock Infinite, vars omslag tydligen rört upp känslor hos fansen, kommer med en bra och en dålig nyhet till PlayStation 3-ägare beroende på var man bor. Det avslöjades tidigare i år av Irrational Games att ett exemplar av BioShock 1 skulle följa med PlayStation 3-versionen av Infinite,

👉 Läs vidare