Bioware

14 inlägg

Mass Effect: Andromeda.

Mass Effect-måndag: Ge mig ett riktigt slut!

Idag kommer jag att gå in på slutet i Mass Effect: Andromeda så om du inte redan klarat av det så a) vad väntar du på? och b) vänta med att läsa denna spoilerfyllda krönika. Så? Klar? Då kör vi!
Mass Effect: Andromeda.

Mass Effect-måndag: Framtiden

Tanken var att jag idag skulle beröra en sak som jag tyckte Bioware borde ha gjort i Mass Effect: Andromeda, men vår ärevördiga chefredaktör Thord Daniel Hedengren fick mig på andra tankar. Förra veckan skickade han nämligen en länk till mig angående en nyhet som Kotaku publicerat om att Mass Effect-serien ligger på is. Han skickade förstås nyheten till mig för han ville att jag skulle gråta mig själv till sömns den natten, men så blev inte fallet.
Mass Effect: Andromeda.

Mass Effect-måndag: Haters klagar på fel saker

Förra måndagen utlovade jag en krönika åt alla Mass Effect: Andromeda-haters. Det är nämligen inte bara bra, utan det finns en sak som drar ned mitt helhetsintryck. Jag tänkte dock börja med vad som jag inte tycker är bra kritik mot spelet och som återkommit om och om igen.
Mass Effect: Andromeda.

Mass Effect-måndag: Sex saker att älska

Min recension av Mass Effect: Andromeda gav mig inte det utrymmet jag behövde för att tala ut om spelet så under de kommande måndagarna delar jag med mig krönikor under baneret Mass Effect-måndag. Eftersom Mass Effect: Andromeda fått utså mycket negativitet tänkte jag börja i andra änden. För er haters där ute, vänta tills nästa måndag så ska ni se att min kärlek till spelet inte är helt blind.

Det är dags att ta kontroll

Jag blir så fruktansvärt irriterad varje gång som någon säger att ett spel inte är värt pengarna eftersom det är kort. Spel blir inte automatiskt bättre bara för att de är långa.
Dragon Age: Inquistion

Bioware, Dragon Age, och DLC

Att undertecknad är en hiskelig Bioware-fanboy är nog svårt att undgå. När Dragon Age: Inquistion kom blev jag helt uppslukad av spelet och drog igenom det mer eller mindre utan uppehåll, bortsett några timmars sömn då och då.

Gamerscore 100K

Det är ingen hemlighet att jag gillar achievements. Genom åren har jag skrivit många krönikor på temat och även i mina recensioner brukar jag anmärka på achievementdesignen.

GOG rear Jade Empire i dag

Blev du sugen på ett Bioware-spel efter att EA äntligen visat upp Dragon Age: Inquisition? Vilken tur då att GOG rear ofta förbisedda "klassikern" Jade Empire i dag, för blott $10 (65 kr ungefär).

E3 2013: Dragon Age: Inquisition kommer hösten 2014

Bioware visade upp första tecknet från nästa Dragon Age-spel under Electronic Arts presskonferens, samtidigt som de sa att de tog sig tid att utveckla en...

Lördagsachievement: Perfect Host

Mass Effect 3 var den mäktiga avslutningen på rymdeposet om hur Reaper invaderade vårt universum och hur Shepard axlade bördan för att stoppa dem. Även...