Spelbloggen

Etikett: Bioware

While we won’t be sharing any details for now, I can tell you we have been building a new team around a core of Dragon Age veterans, people I’ve worked with on Dragon Age, Jade Empire, and some of whom I’ve worked with since the Baldur’s Gate days.

Biowares Mark Darrah vill få oss peppade på kommande Dragon Age 4, som fått en tämligen meningslös teasertrailer.

Skrivet om spel: Blood, Sweat and Pixels

Efter en längre tids uppehåll är bokrecensionsföljetongen Skrivet om spel tillbaka med Blood, Sweat and Pixels, av Jason Schreier. Om hans namn låter bekant så är det troligtvis för att du har läst någon av Schreiers artiklar för Kotaku,

👉 Läs vidare

Mass Effect-måndag: Ge mig ett riktigt slut!

Idag kommer jag att gå in på slutet i Mass Effect: Andromeda så om du inte redan klarat av det så a) vad väntar du på? och b) vänta med att läsa denna spoilerfyllda krönika.

👉 Läs vidare

Mass Effect-måndag: Framtiden

Tanken var att jag idag skulle beröra en sak som jag tyckte Bioware borde ha gjort i Mass Effect: Andromeda, men vår ärevördiga chefredaktör Thord Daniel Hedengren fick mig på andra tankar.

👉 Läs vidare

Mass Effect-måndag: Haters klagar på fel saker

Förra måndagen utlovade jag en krönika åt alla Mass Effect: Andromeda-haters. Det är nämligen inte bara bra, utan det finns en sak som drar ned mitt helhetsintryck. Jag tänkte dock börja med vad som jag inte tycker är bra kritik mot spelet och som återkommit om och om igen.

👉 Läs vidare

Mass Effect-måndag: Sex saker att älska

Jag gav Mass Effect: Andromeda betyget 4 av 5 i min recension, vilket enligt många är oförtjänt högt. På många sätt är spelet en vattendelare, även om merparten lutar åt att ogilla det.

👉 Läs vidare

Det är dags att ta kontroll

Då vi var små kunde vi spela hur länge som helst, men vi hade sällan råd att skaffa fler än något spel om året. Som vuxen hamnar vi i motsatta dilemmat: vi har råd att skaffa alla spel vi vill ha,

👉 Läs vidare

Bioware, Dragon Age, och DLC

Att undertecknad är en hiskelig Bioware-fanboy är nog svårt att undgå. När Dragon Age: Inquistion kom blev jag helt uppslukad av spelet och drog igenom det mer eller mindre utan uppehåll, bortsett några timmars sömn då och då.

👉 Läs vidare

Gamerscore 100K

Det är ingen hemlighet att jag gillar achievements. Genom åren har jag skrivit många krönikor på temat och även i mina recensioner brukar jag anmärka på achievementdesignen. I slutet av förra året nådde jag upp till den magiska gränsen på 100 000 i gamerscore.

👉 Läs vidare

GOG rear Jade Empire i dag

Blev du sugen på ett Bioware-spel efter att EA äntligen visat upp Dragon Age: Inquisition? Vilken tur då att GOG rear ofta förbisedda ”klassikern” Jade Empire i dag,

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2