Spelbloggen

Etikett: Blizzard

Everything I have done at Blizzard has been driven by my passion. I have worked very hard and very passionately for a very long time. Now it is time for me to reflect and be thoughtful about what comes next. I plan to spend more time active in the outdoors. I’d like to learn to play an instrument. I hope to devote more time to aspects of my life that may not have gotten as much attention in the past.

Frank Pearce var en av grundarna av Blizzard. Läs hans brev, och J. Allen Bracks, på Blizzards webbplats.

Slutet för Runic Games

Jag var lite tveksam till att skriva ytterligare ett blogginlägg om en nedlagd spelstudio så snart efter mitt inlägg om Visceral Games, men att studionedläggningar duggar tätt just nu kändes samtidigt som en dålig anledning till att låta bli.

👉 Läs vidare

Skrivet om spel: Blood, Sweat and Pixels

Efter en längre tids uppehåll är bokrecensionsföljetongen Skrivet om spel tillbaka med Blood, Sweat and Pixels, av Jason Schreier. Om hans namn låter bekant så är det troligtvis för att du har läst någon av Schreiers artiklar för Kotaku,

👉 Läs vidare

Ny animerad kortfilm från Blizzard

Blizzard har nyligen släppt den animerade kortfilmen Dragons, som handlar om samurajen Hanzo från Overwatch. Tidigare har vi kunnat se filmerna Alive samt Recall från samma titel.

Det är Black Friday-tider igen, och det innebär reor av alla dess slag, på alla möjliga ställen. Blizzard slår på trumman med 50% rabatt på det mesta i Heroes of the Storm, vilket innebär hjältar, skins och mounts. Även ett stimpack på 360 dagar reas ut, och ett nytt paket med skins och mounts görs tillgängligt. Reafesten varar 24 november till 8 december.

Overwatch får ny gameplay-trailer

I samband med helgens BlizzCon släppte Blizzard en ny gameplay-trailer för deras kommande förstapersonsskjutare Overwatch. Trailern är strax under fem minuter lång och ger oss den mest detaljerade inblicken i spelet så här långt. Det ser, kort sagt, mycket bra ut. Overwatch kommer till PC, Xbox One och PlayStation 4 någon gång i vår.

Overwatch kommer till Xbox One och PS4 i vår

Blizzards shooter Overwatch kommer att släppas till Xbox One och PlayStation 4 tidigt nästa år. Det bekräftade Blizzard genom en diskret uppdatering på Battle.net igår. Xbox One och PlayStation 4-versionen kallas ”Origins Edition”,

👉 Läs vidare

Blizzard jobbar på re-releases av StarCraft, Diablo II och Warcraft III

Blizzard har publicerat en jobbannons som avslöjar att de jobbar på uppdaterade versioner av StarCraft, Diablo II och Warcraft III för en ny generation av spelare.

👉 Läs vidare

I Activision Blizzards finansrapport för tredje kvartalet 2015 avslöjades det att World of Warcraft nu har 5.5 miljoner betalande prenumeranter. Det är inte en dålig siffra – bara 100 000 färre än för tre månader sedan – men trots det har Blizzard bestämt sig för att det här blir sista gången företaget diskuterar antalet World of Warcraft-prenumeranter i absoluta siffror. “There are other metrics that are better indicators of the overall Blizzard business performance”, menar Blizzard. Och så får en tio år lång följetong i spelmedia sitt slut. World of Warcraft hade som mest 12 miljoner betalande prenumeranter.

Dessa kort fick jag i The Grand Tournaments förköpspaket

Om jag ska döma av korten jag fick så tycker The Grand Tournament att jag ska satsa på att spela warlock eller priest den närmaste tiden.

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2