Spelbloggen

Etikett: Capcom

Resident Evil 7: Biohazard

Jag hade gett upp hoppet om ett riktigt skrämmande Resident Evil-spel igen, men Capcom överraskar genom att förnya spelserien. Bioterrorister och konspirationer är borta. Istället får vi en gastkramande upplevelse i en avlägsen del av Louisiana dit huvudrollen Ethan beger sig för att finna sin försvunna fru Mia.

👉 Läs vidare

Resident Evil 4-6 kommer till Xbox One och PlayStation 4

Capcom har avslöjat att Resident Evil 4, 5 och 6 är på väg till Xbox One och PlayStation 4. Resident Evil 6 är först ut i mars, följt av femman i sommar och fyran i höst. Varje spel kommer att kosta motsvarande 20 dollar.

Resident Evil 2: Remake på riktigt

Det har varit mycket snack den senaste tiden kring en eventuell remake, eller remaster, av Resident Evil 2. Både från fansens och Capcoms sida. Men från och med nu är det slut på alla spekulationer,

👉 Läs vidare

Resident Evil 2: Remake kan bli verklighet

Fansen kräver, och Capcom lyssnar. Kanske. Under en väldigt lång tid har en omgjord, mer tillputsad och högupplöst version av Resident Evil 2 legat högt upp på många spelares listor, men hittills är det bara Resident Evil 1 och 4 som fått denna behandling,

👉 Läs vidare

Det är dags att sluta undra hur Resident Evil 0 ser ut i HD

Capcom skulle lätta kunna gå under namnet Arla, eller liknande. Sällan har en studio mjölkat sina varumärken till den grad Capcom har med Resident Evil. Men det är ju knappast något dåligt. Fler får möjligheten att spela de bästa spelen på fler format.

👉 Läs vidare

Krut.Rök: Ytterligare en 8-bits raritet där ”alla talar svenska”

Det är tre år sedan det limiterade Nes-spelet Lille Nemo: Drömmästaren presenterades för svenska spelsamlare av de hemlighetsfulla entusiasterna Modermodem 0300. I veckan var det åter dags för en svensköversättning av en annan Nes-klassiker,

👉 Läs vidare

Capcom vill modernisera Resident Evil 1-3 till PC

Capcom fick nyligen en fråga på företagets forum av en användare som undrade ifall det fanns planer på att släppa de äldre Resident Evil-spelen till PC på nytt. Och då via Steam med stöd för nyare operativsystem och sådant.

👉 Läs vidare

Capcom utannonserar Duck Tales Remastered

http://www.youtube.com/watch?v=6N0PzqF9gWY

Två tankar.

  1. Äntligen! Duck Tales är ett av de skönaste plattformsliren någonsin! Den nya grafiken känns kanske inte helt hundra, lite för ljust verkar det som, men jag är positiv ändå.
👉 Läs vidare

Nestopia: Mega Man

Jag har en hatkärlek till Mega Man som sträcker sig tillbaka till barndomen. Allt grundrar sig i spelets svårighetsgrad. Men det är just den beryktade svårighetsgraden i kombination med den charmiga blå hjälten som gjort Mega Man-spelen populära.

👉 Läs vidare

Resident Evil: Revelations till konsol och PC, men inte Vita

Det tidigare Nintendo 3DS-exklusiva Resident Evil: Revelations kommer nu till PC, PlayStation 3, Wii U och Xbox 360. Det bekräftades av Capcom under tisdagen, som även passade på att utannonsera släppdatumet, den 21 maj för USA.

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2