Spelbloggen

Etikett: crowdfunding

Dags för nya tangenter till din Amiga?

Det fina med kickstarters är att det kan dyka upp produkter som aldrig hade fått se dagens ljus annars. Som nya tangenter till den klassiska Amiga-serien. På Indiegogo kan du just nu lägga dina surt förvärvade slantar på just detta,

👉 Läs vidare

Shenmue III har redan nått sitt Kickstarter-mål, men Sega vill håva in lite mer pengar, så de gör en förlängning av kampanjen, för dig som inte hoppat på ännu. Känns väl lite sisådär va?

Med blott tolv timmar kvar står crowdfundingkampanjen för Shenmue 3 på knappt $5,6 miljoner. Det gör spelet till det mest framgångsrika på Kickstarter, mig veterligen.

Det här är svensk rollspelscrowdfunding

När crowdfunding blev ett vedertaget begrepp i var mans hem var det många marknader som gynnades av det. Den svenska rollspelsmarknaden var inte ett undantag. Genom åren har vi sammanlagt fått se 19 stycken och två av dessa pågår för tillfället.

👉 Läs vidare

Leviathan – ett svenskt SF-rollspel

Även om Spelbloggen mestadels rapporterar om datorspel så lyfter vi ibland blicken från skärmarna mot andra spelgenrer. Idag är ett sådant tillfälle då vi kollar närmare på SF-rollspelet Leviathan och dess pågående crowdfunding.

👉 Läs vidare