Spelbloggen

Etikett: Dice

1998: Svenska spel för 20 år sedan

Vid det här laget behöver inte Sveriges alla framgångar inom spelvärlden upprepas. Vi har hört otaliga gånger om stora spelsuccér, internationella utmärkelser och spektakulära uppköp. Idag arbetar fler än 4000 personer med spel i Sverige.

👉 Läs vidare

Vad jag vill se av Mirror’s Edge härnäst

När vi på Spelbloggen skrev våra sammanfattande artiklar om spelåret 2016 så bestämde jag mig för att utse Mirror’s Edge Catalyst till min största besvikelse från förra året. Valet var inte helt enkelt.

👉 Läs vidare

Battlefield 1-trailer får teaser

Det börjar nästan bli lite löjligt, men en kommande trailer för multiplayer-läget i Battlefield 1 har precis fått en teaser. Just det. En trailer för en trailer. Tyck vad du vill, här är den hur som helst.

Under EA:s investerarsamtal tidigare idag avslöjade Patrick Söderlund, chef för EA Studios, att förra årets Star Wars: Battlefront saknade enspelarkampanj för att EA ville släppa spelet innan premiären för Star Wars: The Force Awakens. Det rapporterar Eurogamer. Söderlund uttryckte också missnöje över spelets förhållandevis låga snittbetyg och lovade att uppföljaren, som släpps under 2017, kommer att lyckas bättre.

Det här är Battlefield 1

Dice har utannonserat Battlefield 1, en alternativt första världskrig. Trailern är intensiv, milt uttryckt. Först till Xbox One, dessutom.

Nya Battlefield utannonseras snart

Livesändningen pågår på Twitch, samt YouTube, som du kan se här ovan.

Just nu kan du lära dig mer om Battlefields historia, i livesändningen på Twitch. Och om drygt fyra timmar – 22:00 alltså – utannonseras nästa spel.

Spelbloggens intryck av Star Wars: Battlefront

Jag var lite kluven inför Star Wars: Battlefront. Å ena sidan var de tidigare spelen i serien inga jag brytt mig om, vilket också föranledde en ytterst sval hype inför det senaste, men å andra sidan kunde jag inte låta bli att testa.

👉 Läs vidare

Det svenska trailerundret på E3

Det var ett bra E3 för svenska spelutvecklare, med flera tunga titlar. För de av oss som varit med ett tag så var det förstås flera välkända svenska utvecklare på plats.

👉 Läs vidare

Battlefront-trailern: hur nära verkligheten den här gången?

Electronic Arts har relativt nyligen släppt en trailer för kommande Star Wars: Battlefront. Och den är häftigt. Kraftigt häftig, till och med. Förutom att vi nu börjar närma oss fotorealism på allvar är något av det första som slår mig den tidiga raden: ”Game engine footage”.

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2