Spelbloggen

Etikett: Dishonored 2

Dishonored: Death of the Outsider

Man hade lätt kunnat tro sig att jag skulle vara ganska mätt på Dishonored-spelen när jag drog igång det fristående Dishonored: Death of the Outsider så snart efter (det enastående) Dishonored 2.

👉 Läs vidare

Recensionssvepet, vecka 46

Veckans recensionssvep har bara en recension att bjuda på, men då är det också en recension av det spel som du troligtvis är mest intresserad av den här veckan: Dishonored 2.

👉 Läs vidare

Dishonored 2

Precis som i Dishonored börjar spelet med att du blir oskyldigt anklagad och fängslad. Tvisten denna gång är att du inte nödvändigtvis är Corvo Attano, utan du kan ta rollen som kejsarinnan Emily Kaldwin.

👉 Läs vidare

Om nu bara fler lyssnade på mig

För några veckor sedan skrev jag om kukarna som spelföretagen tryckte mot mitt ansikte. Jag ville ha alternativ och skrev då ”Jag hoppas på att spelföretagen i framtiden låter oss få välja kön på huvudrollen.” Det visar sig att jag inte behövde vänta särskilt länge innan jag fick min önskan uppfylld.

👉 Läs vidare

Första gameplay-trailern för Dishonored 2

https://www.youtube.com/watch?v=lNFtACeifcU

Under nattens E3-presskonferens visade Bethesda den första gameplay-trailern för Dishonored 2, som släpps till Xbox One, PC och PlayStation 4 den 11 november i år. Det utspelas 15 år efter originalet, använder den helt nya Void-spelmotorn och ser riktigt, riktigt bra ut.

Bethesda har utannonserat att Dishonored 2 släpps den 11 november, till Xbox One, PlayStation 4, och Windows. Spelet är utvecklat av Arkane Studios, precis som föregångaren. Dishonored 2 kommer visas under E3 i juni.

VG247 har sammanställt en rejäl lista över alla spel som har bekräftats för release under 2016, sorterade efter releasemånad. Bland höjdpunkterna finns Far Cry Primal, The Division, Dark Souls 3, Twilight Princess HD, Mirror’s Edge Catalyst, No Man’s Sky, Deus Ex: Mankind Divided, Gears of War 4, Crackdown 3, Dishonored 2, Doom, ReCore, The Last Guardian och det nya Zelda-spelet till Wii U. 2016 ser ut att bli ett trevligt spelår.