Spelbloggen

Etikett: E3 2015

Återkommande spelmässan E3 är en av spelvärldens största händelser. 2015 års upplaga pågår den 15-17 juni.

Det svenska trailerundret på E3

Det var ett bra E3 för svenska spelutvecklare, med flera tunga titlar. För de av oss som varit med ett tag så var det förstås flera välkända svenska utvecklare på plats.

👉 Läs vidare

Spelbloggen önskar trevlig midsommar

E3 är över, eller så gott som åtminstone. Här på Spelbloggen försöker vi smälta alla intryck och nyheter med lite midsommarfestligheter, och passar på att önska alla våra läsare en riktigt trevlig helg.

👉 Läs vidare

E3: En närmare titt på Microsofts elitkontroll

Till synes helt fantastiska Hololens var inte den enda hårdvaran Microsoft valde att prata om under årets E3. De presenterade även en elitkontroll till Xbox One, den så kallade Xbox One Elite Wireless Controller.

👉 Läs vidare

Sony kommenterar Xbox Ones bakåtkompatibilitet

Årets E3 har varit, och är, en späckad och ytterst spelig upplevelse. Med utannonseringar i drivor och faktiskt riktigt intressanta titlar, för en gångs skull. Men något som lyste igenom rörde inte nya spel,

👉 Läs vidare

E3: Nintendo spelar sitt eget spel

Nintendo hade ingen traditionell presskonferens på E3 i år, men företagets avatarer i muppuniversumet tittade däremot förbi. Det var väntat att den japanska speljätten, numera underdog på så många sätt och vis,

👉 Läs vidare

E3: Sony realiserar våra drömmar

Har du märkt att E3 är i full gång? Ja, jag misstänkte väl det. Microsoft höll låda lite tidigare, och nyligen var det även dags för Sony att gotta sig i rampljuset under någon dryg timme eller så.

👉 Läs vidare

E3: Shenmue 3 crowdfundas, har redan nått sitt mål

Minns du Shenmue? Om du var med på Dreamcast-tiden så gör du självfallet det, och möjligen är du galet nostalgisk kring Yu Suzukis quick time event-tunga äventyr. Det har drömts om en uppföljare länge,

👉 Läs vidare

E3: Här är Mass Effect: Andromeda

Otippat musikval, inte sant? Tyvärr får vi vänta på Mass Effect: Andromeda – julen 2016 kommer spelet, till Windows, PlayStation 4, och Xbox One.

👉 Läs vidare

E3: Remake på Final Fantasy VII utannonserad

Square Enix gjorde Final Fantasy-fansen euforiska med följande trailer, från Sonys E3-presskonferens:

En remake av Final Fantasy VII har varit på många rollspelares önskelista så löjligt länge. PlayStation 4 känns som ett naturligt format för detta,

👉 Läs vidare

E3: Dice visar var skåpet ska stå med Star Wars Battlefront

Så mycket rinner ut från E3 just nu, men det mest imponerande så här långt måste vara trailern för Star Wars Battlefront.

Vill du ser mer?

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2