E3 2015

Återkommande spelmässan E3 är en av spelvärldens största händelser. 2015 års upplaga pågår den 15-17 juni.

11 inlägg

Det svenska trailerundret på E3

Det var ett bra E3 för svenska spelutvecklare, med flera tunga titlar. För de av oss som varit med ett tag så var det förstås flera välkända svenska utvecklare på plats.

Spelbloggen önskar trevlig midsommar

E3 är över, eller så gott som åtminstone. Här på Spelbloggen försöker vi smälta alla intryck och nyheter med lite midsommarfestligheter, och passar på att önska alla våra läsare en riktigt trevlig helg.

E3: En närmare titt på Microsofts elitkontroll

Till synes helt fantastiska Hololens var inte den enda hårdvaran Microsoft valde att prata om under årets E3. De presenterade även en elitkontroll till Xbox One, den så kallade Xbox One Elite Wireless Controller.

Sony kommenterar Xbox Ones bakåtkompatibilitet

Årets E3 har varit, och är, en späckad och ytterst spelig upplevelse. Med utannonseringar i drivor och faktiskt riktigt intressanta titlar, för en gångs skull.

E3: Nintendo spelar sitt eget spel

Nintendo hade ingen traditionell presskonferens på E3 i år, men företagets avatarer i muppuniversumet tittade däremot förbi. Det var väntat att den japanska speljätten, numera underdog på så många sätt och vis, inte skulle göra en traditionell E3-presskonferens.

E3: Sony realiserar våra drömmar

Har du märkt att E3 är i full gång? Ja, jag misstänkte väl det.

E3: Shenmue 3 crowdfundas, har redan nått sitt mål

Minns du Shenmue? Om du var med på Dreamcast-tiden så gör du självfallet det, och möjligen är du galet nostalgisk kring Yu Suzukis quick time event-tunga äventyr.

E3: Här är Mass Effect: Andromeda

Otippat musikval, inte sant? Tyvärr får vi vänta på Mass Effect: Andromeda – julen 2016 kommer spelet, till Windows, PlayStation 4, och Xbox One.

E3: Remake på Final Fantasy VII utannonserad

Square Enix gjorde Final Fantasy-fansen euforiska med följande trailer, från Sonys E3-presskonferens: En remake av Final Fantasy VII har varit på många rollspelares önskelista så...

E3: Dice visar var skåpet ska stå med Star Wars Battlefront

Så mycket rinner ut från E3 just nu, men det mest imponerande så här långt måste vara trailern för Star Wars Battlefront. Vill du ser mer?