Spelbloggen

Etikett: E3 2016

Trailer på Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten

Nintendo 3DS får ett engelskspråkigt Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten någon gång i höst eller vinter (september i USA, så lite senare för oss troligen). Trailern känns väldigt Dragon Quest, inte sant?

”NX kommer att fånga in förlupna Wii-spelare igen”

Rubriken ovan är ett citat stulet direkt från Ubisofts Alain Corres uttalande under en frågestund med MCV om Nintendos kommande NX-maskin. Som den första studion från väst har Ubisoft lovat att supporta Nintendo NX med spel,

👉 Läs vidare

Tyranny får trailer

Alla som gillade Pillars of Eternity är nog omåttligt peppade på Tyranny, från samma utvecklare, nämligen Obsidian Entertainment.

Se de stora presskonferenserna från E3 igen

Missade du någon presskonferens från E3 i år? Det är ju inte helt otänkbart nu när det är Fotbolls-EM och i vanlig ordning e-sport med mängder av bra Counter-Strike titt som tätt. Passa då på att se allt för första gången,

👉 Läs vidare

South Park: The Fractured But Whole

Äntligen får vi ett nytt South Park-spel igen, ett seriöst sådant (om man nu kan använda det ordet i samband med South Park). The Fractured But Whole – jag älskar verkligen den titeln – ser ut att bli helt fantastiskt roligt där två superhjältegäng går skilda vägar efter oenigheter i vem som ska få mest publicitet.

Klockan tickar, och nu är det inte många timmar kvar. Microsofts E3-konferens går av stapeln ikväll, kl. 18:30, och kan följas antingen på Xbox.com eller direkt på din Xbox. Får vi veta mer om nya Xbox One Slim, tro?

E3 2016: Här är Xbox One Slim

Det är E3-tider, och läckorna sprutar information som aldrig förr. Det ryktades länge om en ny PlayStation 4 med uppgraderad hårdvara, men det var först senare som liknande rykten började florera kring Microsofts motsvarighet. 

👉 Läs vidare

Bethesda avslöjar ett nytt Quake på E3

Bethesda har avslöjat Quake Champions, en ny arenabaserad förstapersonsskjutare till PC. Trailern ovan var i tunnaste laget, men vi kan räkna med gameplay-video på QuakeCon i början av augusti.

Under nattens E3-konferens avslöjade Bethesda One Tamriel-uppdateringen för The Elder Scrolls Online, som kommer att ta bort alla nivågränser för innehållet i spelet. Det betyder att alla spelare kommer att få tillgång till alla delar av spelet oberoende av vilka nivå de har – innehållet kommer helt enkelt att anpassas efter spelarens nivå. Ett snarlikt system existerar redan för spelets nedladdningsbara tillägg. Du kan läsa mer om uppdateringen på spelets webbplats.

Fallout 4 får mer DLC och VR-version

När Bethesda höjde priset på Fallout 4:s season pass för några månader sedan lovade företaget också att spelet skulle få fler nedladdningsbara tillägg än tidigare utlovat. Under nattens E3-presskonferens avslöjade Bethesda vilken DLC vi kan vänta oss.

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2