Spelbloggen

Etikett: Electronic Arts

Se EA Play 2019 här

Årets E3 har inte ens börjat, men Electronic Arts är tidigt ute. EA Play 2019 börjar om dryga timmen, och du kan den live ovan.

EA bluffar i utskick om Star Wars: Battlefront II

Strax före jul, den 21 december närmare bestämt, damp det ned ett mejl från Electronic Arts. Pressutskick, reklam och dylikt inkommer mest hela tiden, men denna gång var rubriken ”STAR WARS Battlefront II är ditt”.

👉 Läs vidare

Visceral Games, linjära spelupplevelser och XP-dubblare

Tidigare i veckan delade Electronic Arts med sig av nyheten att Visceral Games, känt som EA Redwood Shores mellan 1998-2009, har lagts ned. Studion som gav oss Dead Space-serien, de orimligt väkonstruerade Lord of the Rings-spelen till förra konsolgenerationen (Return of the King och The Third Age) och flera mindre omtalade men mestadels omtyckta titlar som James Bond 007: From Russia with Love,

👉 Läs vidare

Vad jag vill se av Mirror’s Edge härnäst

När vi på Spelbloggen skrev våra sammanfattande artiklar om spelåret 2016 så bestämde jag mig för att utse Mirror’s Edge Catalyst till min största besvikelse från förra året. Valet var inte helt enkelt.

👉 Läs vidare

Comiccon Stockholm 2016: du saknar inte spelbolaget förrän båset är tomt

Inför Comiccon Stockholm var det en del gamers som oroade sig för att speldelen av mässan skulle krympa från tidigare år i och med att mässan tvättade bort Gamex från sitt namn. Jag skulle säga att det var ungefär lika mycket spelaktiviteter som tidigare år men alla andra slags aktiviteter var fler.

👉 Läs vidare

Under EA:s investerarsamtal tidigare idag avslöjade Patrick Söderlund, chef för EA Studios, att förra årets Star Wars: Battlefront saknade enspelarkampanj för att EA ville släppa spelet innan premiären för Star Wars: The Force Awakens. Det rapporterar Eurogamer. Söderlund uttryckte också missnöje över spelets förhållandevis låga snittbetyg och lovade att uppföljaren, som släpps under 2017, kommer att lyckas bättre.

Origin Access är EA:s nya prenumerationstjänst

Electronic Arts har introducerat Origin Access – en ny prenumerationstjänst som för fem dollar i månaden ger PC-spelare obegränsad tillgång till ett urval av EA:s titlar.

👉 Läs vidare

Spelbloggens intryck av Star Wars: Battlefront

Jag var lite kluven inför Star Wars: Battlefront. Å ena sidan var de tidigare spelen i serien inga jag brytt mig om, vilket också föranledde en ytterst sval hype inför det senaste, men å andra sidan kunde jag inte låta bli att testa.

👉 Läs vidare

Battlefront-trailern: hur nära verkligheten den här gången?

Electronic Arts har relativt nyligen släppt en trailer för kommande Star Wars: Battlefront. Och den är häftigt. Kraftigt häftig, till och med. Förutom att vi nu börjar närma oss fotorealism på allvar är något av det första som slår mig den tidiga raden: ”Game engine footage”.

👉 Läs vidare

Titanfall-beta på ingång – anmäl dig redan idag!

Årets stora actionmonster, Titanfall, släpps till Xbox One och PC den 13 mars, samt Xbox 360 den 27:e samma månad. Men en stängd beta drar igång redan nu på fredag, och du har ytterligare några dagar på dig att anmäla intresse till denna och hoppas på det bästa.

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 3