Electronic Arts

22 inlägg

Visceral Games, linjära spelupplevelser och XP-dubblare

Det är inte en trevlig framtid att föreställa sig, men det är möjligt att linjära spelupplevelser med stora budgetar och backning från de etablerade utgivarna är ett koncept som är på väg att dö ut.
Mirror's Edge Catalyst må inte vara bästa spelet 2016, men det har i alla fall det bästa soundtracket.

Vad jag vill se av Mirror’s Edge härnäst

Det här är inte en text om vad DICE bör göra med Mirror’s Edge-serien, utan en text om vad som skulle få mig att kasta sedlar och mynt på min TV-apparat.

Comiccon Stockholm 2016: du saknar inte spelbolaget förrän båset är tomt

Inför Comiccon Stockholm var det en del gamers som oroade sig för att speldelen av mässan skulle krympa från tidigare år i och med att mässan tvättade bort Gamex från sitt namn. Jag skulle säga att det var ungefär lika mycket spelaktiviteter som tidigare år men alla andra slags aktiviteter var fler.

Star Wars: Battlefront saknade kampanj på grund av Force Awakens

Under EA:s investerarsamtal tidigare idag avslöjade Patrick Söderlund, chef för EA Studios, att förra årets Star Wars: Battlefront saknade enspelarkampanj för att EA ville släppa spelet innan premiären för Star Wars: The Force Awakens. Det rapporterar Eurogamer.

Origin Access är EA:s nya prenumerationstjänst

Electronic Arts har introducerat Origin Access – en ny prenumerationstjänst som för fem dollar i månaden ger PC-spelare obegränsad tillgång till ett urval av EA:s...

Spelbloggens intryck av Star Wars: Battlefront

Jag var lite kluven inför Star Wars: Battlefront. Å ena sidan var de tidigare spelen i serien inga jag brytt mig om, vilket också föranledde en ytterst sval hype inför det senaste, men å andra sidan kunde jag inte låta bli att testa. Detta skulle ju trots allt vara makalöst vackert, storslaget och Star Warsigt. 2-3 rundor med AT-AT Walker Assault senare och jag var frälst.

Battlefront-trailern: hur nära verkligheten den här gången?

Electronic Arts har relativt nyligen släppt en trailer för kommande Star Wars: Battlefront. Och den är häftigt.

Titanfall-beta på ingång – anmäl dig redan idag!

Årets stora actionmonster, Titanfall, släpps till Xbox One och PC den 13 mars, samt Xbox 360 den 27:e samma månad. Men en stängd beta drar igång redan nu på fredag, och du har ytterligare några dagar på dig att anmäla intresse till denna och hoppas på det bästa.

Titanfall kräver Origin

Föga förvånande, men om du hoppades på att hajpade Titanfall skulle slippa undan EA:s hemska Origin så blir du besviken nu, för just detta bekräftas...

Online och F2P är EA:s framtid

Förre Xbox-mannen Peter Moore, numera en av Electronic Arts språkrör, har gått in på hur företagets satsningar kommer att se ut i framtiden. Och för den delen även redan idag.