Spelbloggen

Tagg: Fallout 76

Bethesda kryper till korset och skickar ut tygväskor

Efter uppståndelsen kring canvasgate var turerna många. Bethesda hade inte råd att göra tygväskor, något som sedan ändrades till att det inte gick att få tag på material i tillräckligt stor utsträckning.

👉 Läs vidare

Bethesda och Fallout 76 fortsätter att irritera fansen

Fallout 76 har inte haft den bästa av lanseringar. Buggar, trasiga servrar, för lite innehåll och annan kritik har kantat dagarna sedan release, och en sökning efter detta på exempelvis YouTube visar lika delar komik som tragedi.

👉 Läs vidare

Fallout 76 på rea efter en vecka

Det tog inte mer än en vecka efter release innan Fallout 76 hamnade i ”reakorgen”. På exempelvis Xbox Games Store, före detta Marketplace, kan spelet nu köpas för knappt 470 kr istället för tidigare 699 kr.

👉 Läs vidare

Den här barnungen gillade verkligen inte Fallout 76

En Gamestop-kund ville lämna tillbaka Fallout 76, fick inte, och river därmed stället. Videon kommer från sooperkool på Resetera.

Inte helt färdiga Fallout 76

Uppdatering: Efter ett upphovsrättsanspråk från vad man får förmoda vara Bethesda, så är klippet ej längre tillgängligt.

Fallout 76 är trasigt. Man behöver inte spela det själv för att förstå, utan det räcker med att se klippet ovan som visar 20 tragikomiska minuter med alla möjliga galenskaper som de stackars spelarna sprungit på hittills. En makalöst ofärdig produkt, som ändå lyckas skänka mer skratt än frustration. Åtminstone för oss som bara tittar på.

Fallout 76 åtföljs av en 51 GB tung patch

Fallout 76 kommer ta sin lilla tid att patcha när det släpps den 14 november. Lanseringen åtföljs nämligen av en hela 51 GB stor patch. Det är större än hela spelet… Galet.