Spelbloggen

Etikett: Fallout 76

Bethesda börjar skicka Fallout 76-väskor

Kommer ni ihåg den där hemska bagen som Bethesda skickade med specialversionen av Fallout 76? Det gick ju inte så bra med det där, och de lovade att ta fram nya varianter.

👉 Läs vidare

Fallout 76-expansionen Wild Appalachia får trailer

Jag måste medge att suget faktiskt infinner sig en smula, spelets trasiga lansering till trots.

Bethesda ger inte upp Fallout 76 riktigt än. Här är deras kommande planer för spelet i år.

Bethesda försöker göra Fallout 76-spelarna lite mer vänligt inställda genom att ge bort Fallout Classic Collection (alltså Fallout, Fallout 2, och Fallout Tactics) till alla som loggar in på Fallout 76 över jul och nyår. Fallout Classic Collection ges bort till PC, men det spelar ingen roll vilket format du loggar in med. Och ja, självfallet klagar konsolspelarna på detta eftersom du faktiskt behöver en PC för att spela de gamla spelen.

Bethesda kryper till korset och skickar ut tygväskor

Efter uppståndelsen kring canvasgate var turerna många. Bethesda hade inte råd att göra tygväskor, något som sedan ändrades till att det inte gick att få tag på material i tillräckligt stor utsträckning.

👉 Läs vidare

Bethesda och Fallout 76 fortsätter att irritera fansen

Fallout 76 har inte haft den bästa av lanseringar. Buggar, trasiga servrar, för lite innehåll och annan kritik har kantat dagarna sedan release, och en sökning efter detta på exempelvis YouTube visar lika delar komik som tragedi.

👉 Läs vidare

Fallout 76 på rea efter en vecka

Det tog inte mer än en vecka efter release innan Fallout 76 hamnade i ”reakorgen”. På exempelvis Xbox Games Store, före detta Marketplace, kan spelet nu köpas för knappt 470 kr istället för tidigare 699 kr.

👉 Läs vidare

Den här barnungen gillade verkligen inte Fallout 76

En Gamestop-kund ville lämna tillbaka Fallout 76, fick inte, och river därmed stället. Videon kommer från sooperkool på Resetera.

Inte helt färdiga Fallout 76

Uppdatering: Efter ett upphovsrättsanspråk från vad man får förmoda vara Bethesda, så är klippet ej längre tillgängligt.

Fallout 76 är trasigt. Man behöver inte spela det själv för att förstå, utan det räcker med att se klippet ovan som visar 20 tragikomiska minuter med alla möjliga galenskaper som de stackars spelarna sprungit på hittills. En makalöst ofärdig produkt, som ändå lyckas skänka mer skratt än frustration. Åtminstone för oss som bara tittar på.

Fallout 76 åtföljs av en 51 GB tung patch

Fallout 76 kommer ta sin lilla tid att patcha när det släpps den 14 november. Lanseringen åtföljs nämligen av en hela 51 GB stor patch. Det är större än hela spelet… Galet.