Forza Horizon

5 inlägg

Murdered: Soul Suspect

Dags att förlora kontroll

Min första krönika då vi på Spelbloggen startade med en krönika varje vecka hette Det är dags att ta kontroll. Jag skrev då om hur viktigt det var att fokusera på att inte fastna i det mysknark som spelen serverade.

Vildmarkens vackra vyer, något för alla?

Jag har en vän, vi kan kalla honom Newbie Kenobi, som har en förmåga att fresta mig. Han får mig att testa saker som jag redan avfärdat. Den senaste lockelsen var Ghost Recon Wildlands. Spelet hade en beta som under helgen som var och jag tänkte passa på att dela med mig av mina intryck från den.
Gears of War 4: För de som gillar kukar

Kära spelföretag, sluta vifta kukar i mitt ansikte

Huvudrollen saknar allt som oftast en djupare historia så varför ska då protagonistens låsas till ett specifikt kön? Varför inte låta spelaren i början få välja ett kön och därmed låta dem ta del en unik röst utifrån sitt val?

R.I.P. Xbox 360

Jag blev en achievement-knarkare och såg framför mig en evig kärleksaffär med min Xbox 360. Ingenting skulle rubba min förälskelse!

Det är dags att ta kontroll

Jag blir så fruktansvärt irriterad varje gång som någon säger att ett spel inte är värt pengarna eftersom det är kort. Spel blir inte automatiskt bättre bara för att de är långa.