Gameloft

5 inlägg

Recension: Zombie Anarchy

Gameloft rider vidare på zombievågen och lanserar nu gradvis Zombie Anarchy. Dessvärre är Gameloft på samma motarbetande och utsugande humör som vanligt med påträngande genvägar som ska snabba...

Få Modern Combat 4: Zero Hour gratis

För den som suktar efter lite action på sin iOS-enhet har IGN tacksamt nog fått för sig att, under januari månad, dela ut Gamelofts Modern...

Dungeon Hunter 4 tar inuti app-köp till nya nivåer

Gameloft har nyligen släppt Dungeon Hunter 4 till både Android och iOS, och undertecknad har faktiskt längtat då förhoppningen om ett nytt, bättre Dungeon Hunter 2 alltid funnits. Och det fick jag.

Order & Chaos Duels och det roliga i kortspel

Det var bara mindre än ett halvår sedan som jag lättvindigt viftade bort alla förslag om att testa digitala kortspel. Erbjudandena var förvisso inte många, men jag förstod ändå inte tjusningen med att lägga ut kort med lite siffror och text på för att besegra andra kort med ytterligare siffror och text på.

Humor när Gameloft-kontrollen lanseras

Det spelas väldigt mycket mobilspel nu för tiden, mycket tack vare iOS och alla utvecklare som satsat på formatet. En utvecklare i synnerhet, Gameloft, har givit oss många underhållande spel, om än ofta oförskämda kopior av andra redan existerande stortitlar.