Spelbloggen

Etikett: Gears of War 2

Gears of War 5

Äntligen var det dags igen! Gears of War-sagan fortsätter med The Coalitions hajpade del 5 i serien, men även om jag hade mina reservationer gällande fjärde upplagan, så var jag ändå väldigt nyfiken på att se vart storyn skulle ta vägen.

👉 Läs vidare

Spelen som får mig att gråta

Okej, låt oss få en sak direkt ur vägen. Det finns ett fullständigt orimligt machoideal som säger att män inte får gråta. Som en bekant brukar säga: ”Fuck that shit”. Klart män får gråta.

👉 Läs vidare

Spelbloggen spelar Gears of War: Ultimate Edition

När Gears of War: Ultimate Edition utannonserades var jag kluven. Å ena sidan är jag verkligen inte den som tackar nej till en remake/remaster/rewhatever, men var verkligen Gears 1 rätt spel för det?

👉 Läs vidare

Lördagsachievement: Seriously 2.0


Om förra lördagsachievementen var enkel att få är dagens i princip omöjlig. Vi tar och blickar tillbaka till Gears of Wars 2 med dess mardrömsachievement Seriously 2.0.

👉 Läs vidare

Cliffy B lämnar Epic

Gears of War-mannen Cliff Bleszinski rörde igår om rejält i grytan kallad spelbranschen när hans uttåg från Epic Games utannonserades. Efter nästan två årtionden på samma ställe anser Bleszinski att det får vara nog.

👉 Läs vidare