Spelbloggen

Etikett: Gears of War 3

Gears of War 5

Äntligen var det dags igen! Gears of War-sagan fortsätter med The Coalitions hajpade del 5 i serien, men även om jag hade mina reservationer gällande fjärde upplagan, så var jag ändå väldigt nyfiken på att se vart storyn skulle ta vägen.

👉 Läs vidare

Play Anywhere håller på att pensionera min Xbox

PC är utan tvekan min primära spelplattform. Här finns nästan allt, ständigt tillgängligt och till bra pris. Även om jag köpte ny teve samt PS4 Pro bara för The Last Guardian,

👉 Läs vidare

Alla dessa meningslösa achievements

Något som slagit igenom med full kraft den här och förra generationen är achievements och trophies. De totalt meningslösa belöningsmetoderna i Xbox, PlayStation och vissa datorspel som talar om när man uppfyllt ett på förhand bestämt kriterium i ett spel,

👉 Läs vidare

Spelen som får mig att gråta

Okej, låt oss få en sak direkt ur vägen. Det finns ett fullständigt orimligt machoideal som säger att män inte får gråta. Som en bekant brukar säga: ”Fuck that shit”. Klart män får gråta.

👉 Läs vidare

Kära spelföretag, sluta vifta kukar i mitt ansikte

Kratos, Marcus Fenix och Chris Redfield har alla någonting gemensamt. De är skittrista karaktärer som med sin blotta närvaro gör sina spel mindre intressanta att spela. Det finns få saker som är mer avtändande med ett spel då man ser att det är ännu en vit,

👉 Läs vidare

Skrivbordsonsdag: Krigets kugghjul

Idag är det onsdag, och det vet ni var det innebär på Spelbloggen. Skrivbordsonsdag. Och just idag går temat i det våldsamma krigets tecken, vilket passar riktigt bra då vi nyligen satte tänderna i Gears of War: Ultimate Edition.

👉 Läs vidare

Spelbloggen spelar Gears of War: Ultimate Edition

När Gears of War: Ultimate Edition utannonserades var jag kluven. Å ena sidan är jag verkligen inte den som tackar nej till en remake/remaster/rewhatever, men var verkligen Gears 1 rätt spel för det?

👉 Läs vidare

Våra tre bästa spelrelaterade upplevelser 2013

I tisdags summerade Robert förra årets bästa spel men vad var de bästa spelrelaterade upplevelserna förra året? Vad var det som fastnade hos oss lite extra? Spelbloggen summerar sina högst personliga höjdpunkter från 2013.

👉 Läs vidare

Gears of War: Judgment hårdtestas

Achtung, alarm, Dagen D, jackpot, bingo, eureka och massor av andra mer eller mindre kända och passande utrop. Gears of War: Judgment är här, och sagan fortsätter. Eller börjar, om man ska vara helt korrekt.

👉 Läs vidare

Mer The Room i sommar

Till er som ännu inte spelat The Room till iOS, skäms! Ladda genast ned detta briljanta, om än kanske något enkla, pusselspel och låt er hänföras av ett alldeles fantastiskt hantverk. Och när ni är klarar är det bara att gå på sparlåga några månader,

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2