Spelbloggen

Etikett: Gears of War

Gears of War 5

Äntligen var det dags igen! Gears of War-sagan fortsätter med The Coalitions hajpade del 5 i serien, men även om jag hade mina reservationer gällande fjärde upplagan, så var jag ändå väldigt nyfiken på att se vart storyn skulle ta vägen.

👉 Läs vidare

Först avsky, sen förståelse

De säger att allt blir roligare om man är fler. Det är en lögn. Det är i alla fall så som jag alltid tänkt. I mig fanns det alltid en djup avsky inför allt som kallades för onlinespel då jag var yngre,

👉 Läs vidare

Därför passar shooters mig perfekt

Jag har alltid haft en förkärlek till shooters, eller FPS som det ofta kallas. Mycket av det har givetvis sin förklaring i de avtryck spel som Quake och Doom satte i mina ungdomsår.

👉 Läs vidare

Spelen som får mig att gråta

Okej, låt oss få en sak direkt ur vägen. Det finns ett fullständigt orimligt machoideal som säger att män inte får gråta. Som en bekant brukar säga: ”Fuck that shit”. Klart män får gråta.

👉 Läs vidare

Men jag har ju ingenting att spela

Hörni! Alla män där ute! Erkänn att ni någon gång skrockat lätt föraktfullt åt kvinnor som, antingen i verkliga livet eller på film, vräker ur sig att de inte har något att ha på sig.

👉 Läs vidare

Skrivbordsonsdag: Krigets kugghjul

Idag är det onsdag, och det vet ni var det innebär på Spelbloggen. Skrivbordsonsdag. Och just idag går temat i det våldsamma krigets tecken, vilket passar riktigt bra då vi nyligen satte tänderna i Gears of War: Ultimate Edition.

👉 Läs vidare

Spelbloggen spelar Gears of War: Ultimate Edition

När Gears of War: Ultimate Edition utannonserades var jag kluven. Å ena sidan är jag verkligen inte den som tackar nej till en remake/remaster/rewhatever, men var verkligen Gears 1 rätt spel för det?

👉 Läs vidare

Gears of War ska bli mörkare igen

The Coalition, tidigare Black Tusk, som tagit över ansvaret för Gears of War-serien har sagt att man ämnar göra Gears 4 mörkare och mer intinmt än Gears of War 3. Det är Gears-mannen själv,

👉 Läs vidare

Gears of War: Ultimate Edition mot originalet

Gamespot visar upp kommande Gears of War: Ultimate Edition (25 augusti) och jämför det med originalet. En påtaglig skillnad, framför allt i mellansekvenserna.

Gears of War Ultimate ställs mot originalet

Medan The Coalition håller på med Gears 4 (till synes det faktiska arbetsnamnet), som beräknas vara redo först till vintern 2016, så släpper de en remaster av första Gears of War till Xbox One för att stilla vår Gnasher-hunger.

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2