Spelbloggen

Etikett: Halo 5: Guardians

En vecka med Xbox One X

4K är här. Det började med PlayStation 4 Pro, som släpptes i september förra året och var den första spelkonsolen att rendera presentera spel i en upplösning på 3840 × 2160 pixlar (om än uppskalat från lägre upplösningar,

👉 Läs vidare

Xbox Game Pass har mycket att bevisa

Microsoft utannonserade nyligen Xbox Game Pass. En prenumerationstjänst som för cirka tio dollar i månaden (räkna med runt 100 kronor, eller lite drygt) låter oss ladda ned och spela alla de spel som ingår i passet.

👉 Läs vidare

November-uppdateringen för Halo 5: Guardians släpps senare den här veckan, och om du spenderar mycket tid med spelets multiplayer så har du en hel del att se fram emot. Den stora nyheten är att Big Team Battle kommer att läggas till i Arena matchmaking, och med det nya spelläget kommer också fyra nya banor. Varje bana är inspirerad av en klassisk bana från seriens multiplayer. Du kan läsa mer om banorna – och de andra nyheterna i novemberuppdateringen – på Halo Waypoint.

Halo 5: Guardians och rostig kärlek

Jag minns det fortfarande som om det vore igår. Dagen då jag köpte min första begagnade Xbox av Mr. K, som vi kan kalla honom, utanför en bensinmack, rätt från bilens bagage. Ett ärligt och bra köp dock,

👉 Läs vidare

Halo 5: Guardians får releasetrailer

Idag är det precis två veckor kvar tills Halo 5: Guardians släpps, och om du inte har börjat känna peppen ännu så är spelets releasetrailer här för att hjälpa dig på traven.