Spelbloggen

Etikett: Hearthstone

Blizzards digitala samlarkortspel Hearthstone: Heroes of Warcraft finns till Windows, Mac, iOS, samt Android, och är tokigt beroendeframkallande.

Det är inte bara The Elder Scrolls Online som fokuserar på drakar, Blizzard har nämligen just utannonserat att det är Year of the Dragon i digitala kortspelet Hearthstone. Läs om alla nyheterna här.

Skrålande trailer för Rastakhan’s Rumble

Det är inte direkt skönsång, men trailern för Hearthstone-expansionen Rastakhan’s Rumble är allt lite rolig. Expansionen är ute nu, och jag blir allt lite småsugen på att ge mig in i Hearthstone igen…

Detta med att skaka hand inom e-sport

E-sport har fullständigt förvandlat min syn på spel de senaste åren. Otaliga är de timmar jag spenderat framför skärmen, hängandes på Twitch för att följa alla möjliga turneringar. Främst i Counter-Strike: Global Offensive som tveklöst är det bästa spelet för e-sport någonsin,

👉 Läs vidare

Spelåret 2016 enligt Rickard

Jag vet inte om 2016 stod ut särskilt mycket för mig personligen. Det blev ganska precis som förra året. Lite spel från och till under de senare timmarna, eftersom livet som småbarnsförälder inte alltid tillåter så mycket annat.

👉 Läs vidare

De gamla gudarna har kommit till Hearthstone

Nu är nya Hearthstone-expansionen, Whispers of the Old Gods, ute. Med den kommer två nya spellägen: Standard och Wild. Standard tillåter bara standardkorten, samt kort från det senaste årets expansioner. Wild å sin sida tillåter alla tänkbara kort.

👉 Läs vidare

Den 26 april släpps Whispers of the Old Gods, en ny expansion till Hearthstone. Med denna kommer en hel del förändringar för spelet, samt balansering av en hel hög populära kort. Här kan du läsa mer om dessa förändringar.

Inbjudande trailer för Whispers of the Old Gods

Blizzard har visat mycket fin känsla med Hearthstone det senaste, och trailern för expansionen Whispers of the Old Gods är inget undantag. Stämningsfullt, var ordet!

Spelbloggarnas topp tre 2015

2015 har kommit och gått, och med spel som Metal Gear Solid V, The Witcher 3, Undertale, Bloodborne, Halo 5, Dark Souls II, Super Mario Maker, Rise of the Tomb Raider, Fallout 4,

👉 Läs vidare

Dessa kort fick jag i The Grand Tournaments förköpspaket

Om jag ska döma av korten jag fick så tycker The Grand Tournament att jag ska satsa på att spela warlock eller priest den närmaste tiden.

👉 Läs vidare

Den senaste expansionen till Hearthstone, The Grand Tournament, är nu släppt. Med den kommer dessvärre uppkopplingsproblem, som Blizzard jobbar på att lösa. Undertecknad har blivit utsparkad ett par gånger, men alla verkar inte ha samma problem. Mer om själva expansionen senare.

Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2