Spelbloggen

Etikett: iOS

Apples mobila operativsystem iOS används i iPhone, iPad, samt i iPod touch.

Flipflop Solitaire har fått mig att gilla mobilspel igen

Vid något tillfälle gled jag och spelen på min mobiltelefon ifrån varandra. Det berodde kanske på att längden på min pendling minskade ganska drastiskt, eller så kanske det har något att göra med att jag har ägnat mycket av min mobiltid åt att följa jordens undergång utspelas live på Twitter sedan,

👉 Läs vidare

thatgamecompany är tillbaka

För en vecka sedan, tisdagen den 12 september, drog jag igång Apple Events-appen på min Apple TV och såg Apple tillkännage iPhone 8, iPhone X, Apple Watch Series 3 och Apple TV 4K.

👉 Läs vidare

Appokalypsen närmar sig

I samband med att Apple släpper nästa version av iOS, nämligen iOS 11, senare i höst så kommer mängder med appar (och spel) till plattformen sluta fungera. Detta för att företaget nu kräver att utvecklarna släpper 64-bitarsappar,

👉 Läs vidare

Dilemmat Super Mario Run

Super Mario Run, det första spelet med Mario till en mobil plattform, får en hel del skit. Inte för att spelet egentligen är dåligt, för det är det inte, utan för att det inte är vad användarna förväntar sig.

👉 Läs vidare

Tre åksjukeframkallande spel för den hugade

Först och främst vill jag säga att denna lista egentligen skulle innehålla fem åksjukeframkallande spel men jag klarade bara av att lista tre, av förklarliga skäl. Känslan av att bli åksjuk när du spelar är vanligt förekommande och ska tas på allvar om det är någonting som du upplever ofta.

👉 Läs vidare

Nu finns Pokémon GO i Sverige

Maria är totalsåld på Pokémon GO, liksom resten av världen. Seriöst, hur mycket kan man snacka om ett litet AR-spel till iOS och Android? Spelet är hur som helst släppt nu,

👉 Läs vidare

Ja, Don’t Starve: Pocket Edition alltså, som är namnet på iOS-versionen av det hyllade indieliret. Spelet har funnits ute ett tag, men just nu reas det för en tia, vilket gör det närmast kriminellt att inte köpa. Lagom till midsommarhelgens frosseri och allt.

Disney- och Square Enix-fans kan nu gotta sig i att Kingdom Hearts precis släppts till mobil, och det under namnet Kingdom Hearts Unchained X. Tyvärr är det gratis att spela, vilket innebär vidriga IAP för i vanlig ordning helt obscena priser. Varför inte slå till nu och köpa 14 700 ”jewels” för smala $99.99? Löjligt! Nåja, för den som ändå vill testa återfinns spelet på Google Play samt App Store.

Glöm inte skriva upp dig för betatest av The Elder Scrolls: Legends, det digitala kortspelet som ser hyfsat lovande ut.

Nu finns Never Alone: Ki Edition ute till iOS, för en femtiolapp. Never Alone är ett bra spel, så förhoppningsvis är det här en lyckad konvertering.

Äldre Inlägg »
Sida 1 av 13