Spelbloggen

Etikett: iPad

Som iPhone, fast större. Och med nästan lika många anpassade spel att välja mellan.

Animal Crossing i mobilen låter livsfarligt

Det är ingen hemlighet att jag är en sucker för Animal Crossing, New Leaf är det spel till 3DS jag lagt mest tid på.

👉 Läs vidare

thatgamecompany är tillbaka

För en vecka sedan, tisdagen den 12 september, drog jag igång Apple Events-appen på min Apple TV och såg Apple tillkännage iPhone 8, iPhone X, Apple Watch Series 3 och Apple TV 4K.

👉 Läs vidare

Appokalypsen närmar sig

I samband med att Apple släpper nästa version av iOS, nämligen iOS 11, senare i höst så kommer mängder med appar (och spel) till plattformen sluta fungera. Detta för att företaget nu kräver att utvecklarna släpper 64-bitarsappar,

👉 Läs vidare

Dilemmat Super Mario Run

Super Mario Run, det första spelet med Mario till en mobil plattform, får en hel del skit. Inte för att spelet egentligen är dåligt, för det är det inte, utan för att det inte är vad användarna förväntar sig.

👉 Läs vidare

Nu finns Pokémon GO i Sverige

Maria är totalsåld på Pokémon GO, liksom resten av världen. Seriöst, hur mycket kan man snacka om ett litet AR-spel till iOS och Android? Spelet är hur som helst släppt nu,

👉 Läs vidare

Ja, Don’t Starve: Pocket Edition alltså, som är namnet på iOS-versionen av det hyllade indieliret. Spelet har funnits ute ett tag, men just nu reas det för en tia, vilket gör det närmast kriminellt att inte köpa. Lagom till midsommarhelgens frosseri och allt.

Glöm inte skriva upp dig för betatest av The Elder Scrolls: Legends, det digitala kortspelet som ser hyfsat lovande ut.

Nu finns Never Alone: Ki Edition ute till iOS, för en femtiolapp. Never Alone är ett bra spel, så förhoppningsvis är det här en lyckad konvertering.

Ustwo är väldigt öppna med hur det går för deras hyllade pusselspel, Monument Valley (som du borde ha, till iOS eller Android). Om du vill se hur pengarna är fördelade efter år två med spelet, så kolla deras bloggpost med infografik. Föga förvånande kommer lejonparten av intäkterna från iOS.

Geten intar rymden

Goat Simulator: Waste of Space kan ha den bästa trailern någonsin. Ute nu till iOS, och kommer om några timmar som DLC till Windows- och Mac-versionerna av Goat Simulator.

Äldre Inlägg »
Sida 1 av 12