iPod touch

Det 3G/4G-lösa lillasyskonet till iPhone är svag i jämförelse, men duger mer än väl för en del sköna spel.

12 inlägg

SteelSeries utannonserar Stratus till iOS

Det här är vad vi vill ha. $99 i USA, 645 kr ungefär, är förvisso i dyraste laget, men jag beställer förstås en ändå. Nu...

Tomb Raider ute nu till iOS

Ja, Tomb Raider-originalet till PlayStation finns nu ute till iPhone, iPod touch och iPad. Spelet kostar blott 7 kr och riskerar förstås vara enormt dåligt.

Nu kommer iOS på allvar

I dag onsdag släpps två handkontroller till iPhone och iPod touch. Dels är det MOGA Ace Power, som ni kunde se en video på i går, och dels är det Logitech PowerShell, vilken kan beskådas i bildform här.

MOGA Ace Power första handkontrollen till iOS

Inte vacker, knapparna verkar klickiga, men det här ser förbannat bra ut. $99 (drygt 650 kr) och släpps i morgon onsdag.

Nya Game Center och avstavningar

Tjusigt… Från nya bubbliga Game Center i iOS 7.

I dag släpps Appmagasinet #1

Appmagasinet är en e-posttidning om appar till iOS, och det första numret är på väg ut till prenumeranterna i detta nu. Från ledaren, lagom kryptiskt: Så välkomna till Appmagasinet, som Appmagasinet inte riktigt ska vara. Vi publicerar ett nummer i veckan, om appar till iOS.

Capcom utannonserar Blade Fantasia till iOS

Vem bryr sig om japanska rollspel i dag? Fler än man kan tro.

Handkontrollsstöd i iOS 7

Vad alla iOS-spelare ville höra, om kommande iOS 7, från WWDC: You can integrate with third party game controllers.

Det blev Dwarf Quest, så klart

I min jakt på något Hero Quest-likt snubblade jag över Dwarf Quest till iOS, ett spel som lånar en hel del från just Hero Quest. Det är inte direkt djupt, men rätt underhållande.

Borderlands Legends kommer den 31 oktober

Borderlands Legends, som läckte ut via en annons, har fått ett släppdatum. Den 31 oktober får vi se om det här är ett värdigt tillskott till Borderlands-serien.