Spelbloggen

Etikett: Irrational Games

Vad hände med äpplena?

Det finns en anledning till varför Irrational Games sysslar med spelutveckling istället för att sälja frukt. Men vi tar det från början.

Som spelare njuter jag tämligen ofta av omgivningarna i spel.

👉 Läs vidare

Irrational Games slår igen portarna

Irrational Games är företaget som stått bakom succéerna med Bishock och Bioshock Infinite (som var förra årets sjunde bästa spel). Det har varit succé efter succé och företaget har växt så att det knakar.

👉 Läs vidare

2013 års 10 bästa spel

Klockorna har ringt in det nya spelåret men det är god ton att summera året som gått innan vi går vidare. Idag summerar Robert 2013 års tio bästa spel och på torsdag summerar vi på Spelbloggen även våra tre bästa spelrelaterade upplevelser.

👉 Läs vidare

Alternativa omslag till BioShock Infinite

För inte så länge sedan blev det halvt ramaskri på nätet när Irrational Games presenterade det officiella omslaget till BioShock Infinite. Generiskt och trist, var några av orden. Ansvariga tog åt sig av kritiken och meddelar nu att spelet kommer ett omslag som man kan vända in och ut på för att få ett annat motiv.

👉 Läs vidare

BioShock Infinite utan BioShock till PS3 i Europa


BioShock Infinite, vars omslag tydligen rört upp känslor hos fansen, kommer med en bra och en dålig nyhet till PlayStation 3-ägare beroende på var man bor. Det avslöjades tidigare i år av Irrational Games att ett exemplar av BioShock 1 skulle följa med PlayStation 3-versionen av Infinite,

👉 Läs vidare